Menu
  • Incl.Excl.
    BTW
  • 0
    Vragen? +31 (0)85-8770286
    Gratis* bezorging vanaf € 49,-
    Ook plaatsing en montage
    Uw tuinspecialist sinds 2006
    03Aug2015
    Plantenbakken met wielen

    Plantenbakken met wielen

    Door: JeroenReacties: 0

    Plantenbakken met wielen voor de kleine tuin

    Heeft u een kleine tuin of terras? Een klein terras of balkon hoeft niet saai te zijn. Met bloembakken brengt u groen en sfeer. Een nadeel is dat bloembakken vaak zwaar en niet te verplaatsen zijn. Een handige oplossing is dan om te kiezen voor plantenbakken met wielen. Voor ieder tuinontwerp is er een passende bloembak met wielen; van klassiek hardhout, lichtgewicht polyester of stoer cortenstaal. Bijna alle bloembakken kunnen met verzonken wielen geleverd worden. Bovendien zijn ze mooi weggewerkt onder de bak, u ziet er dus niets van.


    Verrijdbare plantenbakken in de horeca

    Zeker in de horeca is sfeer en groen belangrijk. Een sfeervol terras bij uw café of restaurant werkt omzetverhogend. Ook hier zijn plantenbakken met wielen een uitkomst. Binnen een handomdraai deelt u uw terras opnieuw in. Handig bij een feest of evenement. De keuze in materialen en vormen is zeer gevarieerd. Voor het klassieke terras zijn houten bloembakken mooi, terwijl een strak loungeterras vraagt om strakke aluminium bloembakken met wielen. Zelfs in een eigen huiskleur!

    Reacties

    Er zijn nog geen reacties, wees de eerste

    Laat een reactie achter

    Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd

    Account aanmaken

    Door een account aan te maken kunt u het betalingsproces sneller doorlopen, meerdere adressen opslaan, bestellingen bekijken en volgen en meer.

    Account aanmaken

    Recent toegevoegd

    U heeft geen artikelen in uw winkelwagen

    Totaal incl. BTW :€0,00

    Verzendkosten berekenen

    Geen verzendmethoden gevonden voor dit land.