Menu
  • Incl.Excl.
    BTW
  • 0
    Vragen? +31 (0)85-8770286
    Gratis* bezorging vanaf € 49,-
    Ook plaatsing en montage
    Uw tuinspecialist sinds 2006
    24Mei2016
    Vondom plantenbakken

    Vondom plantenbakken

    Door: JeroenReacties: 0

    Design plantenbakken

    Vondom is het merk voor vernieuwd kunststof (buiten)meubilair en plantenbakken. Het merk is gevestigd in het Spaanse Valencia. Van hieruit worden de moderne meubelen ontworpen en geproduceerd. De bijzondere producten van Vondom gaan de hele wereld over, met zelfs Flagshipstores in New York en Shanghai.

    Bekende designers

    Door samenwerking met bekende designers blijft Vondom continu vooruitstrevend. Naast vernieuwende techniek, is Vondom ook onderscheidend in design. Zo zijn er bijvoorbeeld de serie Pal en Vertex serie van Karim Rashed en de Biophilia serie van Ross Lovegrove.


    Materiaal en techniek

    De producten van Vondom worden veelal vervaardigd van kunststof (HDPE). Deze vorm van kunststof wordt in vorm gebracht door middel van rotatiemoulding. In een verhitte, draaiende mal worden de gekleurde korrels gevormd tot meubilair en plantenbakken. Deze (trage) vorm van produceren zorgt voor kwalitatieve producten. De producten kunnen geleverd worden in maar liefst 14 trendy kleuren. Door de HDPE is het product door-en-door gekleurd en bijzonder geschikt voor binnen- en buitentoepassing.

    Plantenbakken voor binnen en buiten

    Het aanbod plantenbakken van Vondom is zeer divers; door de opvallende (organische) vormen zijn het echte blikvangers in uw interieur of tuin & terras. Naast LED verlichting, kunnen de bloembakken ook geleverd worden met een hydrosysteem voor binnen.


    Bekijk alle plantenbakken van Vondom


    Reacties

    Er zijn nog geen reacties, wees de eerste

    Laat een reactie achter

    Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd

    Account aanmaken

    Door een account aan te maken kunt u het betalingsproces sneller doorlopen, meerdere adressen opslaan, bestellingen bekijken en volgen en meer.

    Account aanmaken

    Recent toegevoegd

    U heeft geen artikelen in uw winkelwagen

    Totaal incl. BTW :€0,00

    Verzendkosten berekenen

    Geen verzendmethoden gevonden voor dit land.