Menu
0
Tuinwebshop sinds 2006
GRATIS* bezorging vanaf €49,- NL / BE
Uw partner voor advies en plaatsing
Vragen of offerte? +31 (0)85-8770286

Tuinsproeiers

Tuinsproeiers zijn aan te sluiten op de tuinslang. Dit kan een eenvoudig spuitpistool zijn maar een grote cirkel- of zwenksproeier. Bekende merken zoals Polet en Hozelock.
Hozelock Tuinspuit

Hozelock Tuinspuit

Hozelock Tuinspuit - Voor het sproeien van tuin en wassen van auto. Instelbare kop van brede kegelstraal tot krachtige jetstraal
€7,95 €5,95
Hozelock Jet Spray spuitpistool

Hozelock Jet Spray spuitpistool

Hozelock Jet Spray spuitpistool - Compact spuitpistool met 3 sproeistanden, gebruiksvriendelijke doorstroomregelaar en SoftTouch trigger.
€11,95
Hozelock Jet Spray PLUS spuitpistool

Hozelock Jet Spray PLUS spuitpistool

Hozelock Jet Spray PLUS spuitpistool - Compact spuitpistool met 3 sproeistanden, gebruiksvriendelijke doorstroomregelaar en SoftTouch trigger.
€21,95
Hozelock Jet PLUS spuitpistool

Hozelock Jet PLUS spuitpistool

Hozelock Jet PLUS spuitpistool - Compact spuitpistool met 2 sproeistanden, gebruiksvriendelijke doorstroomregelaar en SoftTouch trigger.
€25,95
Hozelock Jet Spray PRO spuitpistool

Hozelock Jet Spray PRO spuitpistool

Hozelock Jet Spray PRO spuitpistool - Premium spuitpistool met 3 sproeistanden, gebruiksvriendelijke doorstroomregelaar en 2 staps vergrendeling. (100% en 40%)
€29,95
Hozelock Jet Spray Ultramax spuitpistool

Hozelock Jet Spray Ultramax spuitpistool

Hozelock Jet Spray Ultramax spuitpistool - Premium spuitpistool met 3 sproeistanden, gebruiksvriendelijke doorstroomregelaar (100% en 50%)
€44,95
Hozelock Multi Spray Ultramax broespistool

Hozelock Multi Spray Ultramax broespistool

Hozelock Multi Spray Ultramax broespistool - Premium broespistool met 7 sproeistanden, gebruiksvriendelijke doorstroomregelaar (100% en 50%)
€51,95
Hozelock Multi Spray PRO broespistool

Hozelock Multi Spray PRO broespistool

Hozelock Multi Spray PRO broespistool- Premium broespistool met 7 sproeistanden, gebruiksvriendelijke doorstroomregelaar (100% en 50%)
€35,95
Hozelock Multi PLUS broespistool

Hozelock Multi PLUS broespistool

Hozelock Multi PLUS broespistool - PLUS broespistool met 8 sproeistanden
€30,95
Hozelock Multi Spray PLUS broespistool

Hozelock Multi Spray PLUS broespistool

Hozelock Multi Spray PLUS broespistool - Compact broespistool met 6 sproeistanden en variabele waterdosering
€27,95
Hozelock Turbine cirkelsproeier PLUS

Hozelock Turbine cirkelsproeier PLUS

Turbine cirkelsproeier PLUS - wateraangedreven motor met 5 jetsproeiers voor een gelijkmatige waterverdeling, metalen grondpen en instelbaar.
€26,95
Hozelock Turbine cirkelsproeier PRO

Hozelock Turbine cirkelsproeier PRO

Turbine cirkelsproeier PRO - wateraangedreven motor met 5 jetsproeiers en 2 sproeistanden voor een gelijkmatige waterverdeling, metalen grondpen en instelbaar.
€34,95
Hozelock Turbine cirkelsproeier PRO op slede

Hozelock Turbine cirkelsproeier PRO op slede

Turbine cirkelsproeier PRO - wateraangedreven motor met 5 jetsproeiers en 2 sproeistanden voor een gelijkmatige waterverdeling, op een slede en instelbaar.
€34,95
Hozelock Cirkelsproeier PLUS op slede

Hozelock Cirkelsproeier PLUS op slede

Cirkelsproeier PLUS op slede - roterende sproeier met 2 sproeistanden voor een gelijkmatige waterverdeling, op een slede en instelbaar sproeibereik.
€23,95
Hozelock Multisproeier PLUS op slede

Hozelock Multisproeier PLUS op slede

Multisproeier PLUS op slede - 8 verschillende sproeistanden voor een gelijkmatige waterverdeling, op een slede. Ideaal voor kleinere tuinen.
€20,95
Hozelock Cirkelsproeier

Hozelock Cirkelsproeier

Cirkelsproeier - roterende sproeier met 8 stralen voor een gelijkmatige waterverdeling, op een kunststof pen.
€14,95
Hozelock Pulserende sproeier PLUS

Hozelock Pulserende sproeier PLUS

Pulserende sproeier PLUS - pulserende sprinkler speciaal voor het besproeien van grote oppervlakken, metalen grondpen en traploos instelbaar.
€25,95
Polet Klauwkoppeling 3/4"-19MM Sproeilans messing

Polet Klauwkoppeling 3/4"-19MM Sproeilans messing

Polet Klauwkoppeling 3/4"-19MM Sproeilans messing - Met rubberen dichtingsring, voor 3/4" (19 mm) tuinslangen
€25,50

Tuinsproeiers

De ideale tuinsproeier sproeit de planten, het gazon of een ander deel van de tuin dat u wilt bewateren. U hoeft er zelf niet bij te blijven staan, omdat de sproeier het werk doet. En zou u een timer gebruiken of in ieder geval een wekker zetten? U kunt wat anders gaan doen, om daarna zeker te weten dat de tuin weer goed gesproeid is.

Met name in de warme zomermaanden kunt u eigenlijk niet zonder goede tuinsproeier. Een gazon of een mooie border met planten heeft veel extra water nodig. De sproeier in de tuin voorkomt dat delen te veel uitdrogen, waardoor planten door kunnen gaan en het gras geel of zelfs bruin wordt.

Vier toepassingen van tuinsproeiers

Uiteraard kunt u de sproeier in de tuin op een aantal verschillende manieren gebruiken. Dus zoekt u een gazonsproeier of juist iets heel anders? We zetten vier mogelijkheden voor u op een rij:

 • Het groene gazon
  De gazonsproeier is de beste keuze voor een mooi groen grasveld. Gras heeft regelmatig water nodig. Een zwenksproeier zorgt ervoor dat het volledige gazon voldoende water krijgt, waarbij er geen delen worden overgeslagen.
 • Groter oppervlak met planten
  Gaat het om een groot oppervlak met planten die u wilt sproeien? Zoek naar een sectorsproeier of een turbinesproeier. Ze zijn beiden goed geschikt om de planten te sproeien, eventueel in meerdere delen met meerdere sproeiers.
 • Gevoelige beplanting
  Heeft u gevoelige planten staan of heeft u het gras net ingezaaid? Ook bij kwetsbare bloemen is het belangrijk om daar voorzichtig mee om te gaan. Kies een tuinsproeier die zal vernevelen, zonder de kracht van druppels die in het rond vliegen.
 • Plaatselijke delen in de tuin
  Ten slotte kunt u meerdere kleine tuinsproeiers gebruiken voor de verschillende delen in de tuin. Of doe ze met de hand, door een tuinslang met een sproeikop te gebruiken in plaats van de sproeiers die er beschikbaar zijn.

 

Tuinsproeiers in allerlei soorten en maten

De tuinsproeiers zijn er in allerlei soorten en maten. Dus gaat het om het gazon dat u graag groen wilt houden? Of om de planten die veel extra water nodig hebben, als het buiten lange tijd droog is?

Tip: sproei het liefst meteen een langere tijd, in plaats van meerdere keren maar eventjes. Door langer te sproeien drenkt het water dieper door in de grond. Dat daagt de planten uit om diepere wortels te maken. Daar hebben ze profijt van als u een keer niet sproeit, omdat ze het water dan van dieper uit de grond kunnen halen.

Online heeft u de keuze uit een groot aantal verschillende sproeiers voor in de tuin. Vind het model waar u naar op zoek bent, dan zorgen wij ervoor dat u daarmee snel aan de slag kunt. Bekijk ook alle andere producten met betrekking tot beregening

Vragen over onze tuinsproeiers of de rest van ons assortiment? Bel ons op telefoonnummer +31 (0)85 877 02 86, stuur ons een e-mail naar [email protected] of gebruik het online contactformulier. Dan nemen we snel contact met u op.

Veelgestelde vragen over tuinsproeiers

 

Welke soorten tuinsproeiers zijn er?

Er zijn verschillende soorten tuinsproeiers, waaronder:

 • Spuitpistool: een basissproeier met verstelbare straal of broes.
 • Zwenksproeier: besproeit een rechthoekige of vierkante oppervlakte door een bewegende arm.
 • Cirkelsproeier: besproeit een cirkelvormige oppervlakte door 360 graden te draaien
 • Impulssproeier: besproeit lange afstanden door een krachtige straal te creëren.
 • Druppelsysteem: besproeit planten via een irrigatiesysteem met kleine druppelaars.
 • Popup sproeier: vaak toegepast in gazons en borders.

Welke tuinsproeier heb ik nodig?

De keuze voor een tuinsproeier hangt af van verschillende factoren, zoals de grootte en indeling van je tuin en het type planten dat je wilt besproeien. Een zwenksproeier of cirkelsproeier is geschikt voor grotere oppervlakken, terwijl een spuitpistool geschikt is voor kleinere oppervlakten zoals plantenbakken en potten. Een druppelsysteem is handig voor planten die regelmatig water nodig hebben.

Hoe stel je een tuinsproeiers af?

Om een tuinsproeier af te stellen, plaatst u deze op de gewenste locatie en sluit je de tuinslang aan. Stel de gewenste straal, richting en waterdruk in op de sproeier zelf. Richt de sproeier naar het besproeien gebied en zet de waterdruk aan. Controleer of de sproeier het gewenste gebied volledig besproeit zonder teveel water te verspillen. Pas indien nodig de waterdruk of de sproeierinstellingen aan voor een optimaal resultaat.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeemeer info »

Account aanmaken

Door een account aan te maken in deze winkel kunt u het betalingsproces sneller doorlopen, meerdere adressen opslaan, bestellingen bekijken en volgen en meer.

Account aanmaken

Recent toegevoegd

U heeft geen artikelen in uw winkelwagen

Totaal incl. BTW :€0,00

Product filters

Prijs
Min: €0
Max: €55
Merken