0

Uw winkelwagen is leeg

Totaal: €0,00

Geen producten gevonden...

Cortenstaal tuinhaarden van Burni

Cortenstaal tuinhaarden van Burni

Breng sfeer en warmte op uw terras met een tuinhaard van Burni

Burni tuinhaarden, vuurschalen en vuurzuilen van cortenstaal

Met een tuinhaard van Burni geniet u nog langer van uw tuin en terras. Ze zijn gemaakt van de beste materialen, zoals cortenstaal. Maar ook het design mag er zijn, de strakke vuurschalen en vuurzuilen passen perfect in de moderne en klassieke tuin. De roodbruine kleur zorgt voor een stoere en robuuste uitstraling.

De tuinhaarden van Burni zijn verkrijgbaar in verschillende vormen en maten; van platte vuurschaal van 150 cm tot hoge vuurzuil met fraaie dessins. Als brandstof gebruikt u gewoon droog brandhout. Sommige modellen zijn zelfs leverbaar met een BBQ-rooster.


Cortenstaal tuinhaarden

De tuinhaarden van Burni zijn uitsluitende vervaardigd van 3 mm. cortenstaal. Maar wat is cortenstaal eigenlijk; het is een staalsoort met een unieke samenstelling van o.a. koper, chroom en nikkel. Het vormt, in tegenstelling tot gewoon staal, een dichte roestlaag. Die verder doorroesten vertraagd. Bovendien geeft de roestlaag / patina mooie roodbruine schakeringen.

Bekijk hier alle Burni tuinhaarden

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Wij gebruiken cookies voor analyse, functioneren en persoonlijker maken van de website. Door verder gebruik te maken van de website ga je hiermee akkoord. Melding sluiten meer info »