Menu
 • Incl.Excl.
  BTW
 • 0
  Vragen? +31 (0)85-8770286
  Gratis* bezorging vanaf € 49,-
  Ook plaatsing en montage
  Uw tuinspecialist sinds 2006

  Tuinontwerp en advies

  tuinontwerp op maat

   

  Tuinontwerp op maat

  Onze producten zijn op veel manieren toe te passen. Ze zijn te gebruiken in zowel moderne als landelijke tuinen. Twijfelt u hoe u ze op een juiste manier integreert in uw tuin of bent u op zoek naar ideeën om het tot een samenhangend geheel te maken? Dan is een tuinontwerp wellicht de oplossing Een eerste stap naar uw droomtuin, dakterras of bedrijfstuin begint met een goed doordacht plan. De perfecte tuin sluit volledig aan op uw wensen, stijl en de omgeving. Maar de ideale tuin is meer, het is de plek waar u tot rust komt, actief tuiniert en waar u samen geniet van de buitenlucht.

  Voor groot & klein
  Ongeacht de grootte, is van iedere buitenruimte uw ideale plek te maken. Of nu gaat om een landelijke tuin bij een hoeve, een lounge style dakterras, een eigentijds horecaterras of een gezellige stadstuin. Onze tuinontwerpen kenmerken zich door heldere en strakke lijnen. De tijdloze en sobere vormgeving sluit aan bij moderne en hedendaagse architectuur. Het evenwicht tussen harde materialen, groen en water speelt hierbij een belangrijke rol. 

   

  ontwerp balkon

  Tuinontwerp

  Met onze praktische kennis en passie voor tuinen staan we u graag bij in het realiseren van uw persoonlijke tuin of dakterras. Het maken van een A tot Z tuinontwerp of een deelontwerp behoort hierbij tot de mogelijkheden. Onze werkwijze begint uiteraard met een vrijblijvende kennismaking.

  1. Kennismaking
  Het vertrekpunt voor een tuinontwerp is een vrijblijvende kennismaking. We maken graag kennis met u en uw tuin. Door aandachtig te luisteren naar uw wensen, krijgen we een beeld van wat voor u de perfecte tuin is. Op basis van dit gesprek ontvangt u een vrijblijvende offerte voor het maken van een tuinontwerp.

  2. Opmeting
  Als basis voor een correct tuinontwerp dient een opmeting plaats te vinden. Hierin worden o.a. perceelmaten, bebouwingen, bestaande beplantingen en hoogten opgenomen.

  3. Voorontwerp en visualisatie
  Uw tuin heeft vorm gekregen. Onze inzichten gecombineerd met uw wensen hebben geresulteerd in een voorontwerp. Het wordt aan u gepresenteerd samen met 3D visualisaties en een ruwe kostenraming. Het voorontwerp wordt uitgebreid met u besproken, eventuele aanpassingen worden opgenomen in het definitieve ontwerp.

  4. Definitief ontwerp
  Het definitieve ontwerp geeft uw uiteindelijke tuin weer. Een definitief plan omvat o.a. voorstellen voor materialen, verlichting en beplantingen.  Bij akkoord wordt de volgende stap gezet, het technische dossier.

  5. Technisch dossier
  Een correcte uitvoering is niet mogelijk zonder technische dossier. Het bevat alle documenten en plannen om uw tuin op een juiste manier en volgens plan aan te leggen. Denk hierbij aan maten- en beplantingsplannen, meetstaten, plantlijsten en materiaallijsten. Met een technisch dossier kunt u, als doehetzelver, aan de slag of u kunt het laten uitvoeren door een hovenier of aannemer.

   

  ontwerp achtertuin

  projectbegeleiding

  Een (complex) tuinontwerp vraagt soms om meer begeleiding. Ook voor projectopvolging tijdens de uitvoering kunnen we u van dienst zijn. 

  Advies

  Soms is een compleet tuinontwerp niet van toepassing. Een advies bij toepassing van onze producten is dan misschien meer gewenst. Vaak kunnen we u vrijblijvend voorzien van advies of een idee voor de toepassing van onze producten. Informeer naar de mogelijkheden.

   

  Voor meer informatie:

   

   

  Gruteke
  Neon 25 A
  4751 XA Oud Gastel
  Nederland

  Tel. +31 (0)85-8770286

   

   

  MEER INSPIRATIE EN ADVIES

  Account aanmaken

  Door een account aan te maken kunt u het betalingsproces sneller doorlopen, meerdere adressen opslaan, bestellingen bekijken en volgen en meer.

  Account aanmaken

  Recent toegevoegd

  U heeft geen artikelen in uw winkelwagen

  Totaal incl. BTW :€0,00