Menu
0
De tuinwebshop sinds 2006
GRATIS* bezorging vanaf €49,- NL / BE
Ook voor advies en plaatsing
Vragen of offerte? +31 (0)85-8770286

Brievenbussen

Bent u op zoek naar een brievenbussen? Bij Tuinvoordeel vindt u een ruim assortiment brievenbussen. Van stoere cortenstaal brievenbus tot een moderne pakketbrievenbus of wandbrievenbus.
Allux Grundform Zwart brievenbus

Allux Grundform Zwart brievenbus

Grundform Zwart brievenbus - Een strakke design brievenbus van Allux. Voorzien van een robuuste poedercoating en degelijk RUKO slot. Kleur zwart
€299,00
Allux 600 Zwart pakketbrievenbus

Allux 600 Zwart pakketbrievenbus

Allux 600 Zwart pakketbrievenbus - grote Allux staande pakketbrievenbus met slot van gegalvaniseerd staal met een robuuste poedercoating.
€269,00
Flyn cortenstaal brievenbus

Flyn cortenstaal brievenbus

Flyn cortenstaal brievenbus, 35 x 35 x h 115 cm, stoer cortenstaal. Voorzien van afsluitbare deur met slot en 2 sleutels.
€329,00
Allux Grundform Zwart / RVS brievenbus

Allux Grundform Zwart / RVS brievenbus

Grundform Zwart / RVS brievenbus - Een strakke design brievenbus van Allux. Voorzien van een robuuste poedercoating en degelijk RUKO slot. Kleur zwart / rvs
€369,00
Flyn aluminium brievenbus
meerdere kleuren

Flyn aluminium brievenbus

Flyn aluminium brievenbus , 35 x 35 x h 115 cm, strak gepoedercoat aluminium Voorzien van afsluitbare deur met slot en 2 sleutels.
€599,00
Stoer! Pakketbrievenbus  CORTEN-LOOK

Stoer! Pakketbrievenbus CORTEN-LOOK

Stoer! Pakketbrievenbus CORTEN-LOOK - grote Stoer! staande pakketbrievenbus met slot, gegalvaniseerd staal met een robuuste coating. RVS details
€599,00
Allux 200 Rood brievenbus

Allux 200 Rood brievenbus

200 Rood brievenbus - Budgetvriendelijke Allux brievenbus met slot van verzinkt staal met een robuuste poedercoating.
€69,95
Case cortenstaal  pakketbrievenbus

Case cortenstaal pakketbrievenbus

Case cortenstaal pakketbrievenbus , 50 x 40 x h 120 cm, stoer cortenstaal. Voorzien van afsluitbare deur met slot en 2 sleutels.
€714,00
Allux Pakketzuil Grundform antraciet

Allux Pakketzuil Grundform antraciet

Pakketzuil Grundform antraciet - Pakketbrievenbus van Allux, grote inworp voor pakketten, gegalvaniseerd staal met een robuuste poedercoating.
€499,00
Allux Pakketzuil Grundform zwart

Allux Pakketzuil Grundform zwart

Pakketzuil Grundform zwart- Pakketbrievenbus van Allux, grote inworp voor pakketten, gegalvaniseerd staal met een robuuste poedercoating.
€499,00
Allux 100 Zwart brievenbus zonder slot

Allux 100 Zwart brievenbus zonder slot

100 Zwart brievenbus zonder slot - Basismodel Allux brievenbus zonder slot van verzinkt staal met een robuuste poedercoating.
€59,95
Allux 100 Wit brievenbus zonder slot

Allux 100 Wit brievenbus zonder slot

100 Wit brievenbus zonder slot - Basismodel Allux brievenbus zonder slot van verzinkt staal met een robuuste poedercoating.
€59,95
Allux 200 Zwart brievenbus

Allux 200 Zwart brievenbus

200 Zwart brievenbus - Budgetvriendelijke Allux brievenbus met slot van verzinkt staal met een robuuste poedercoating.
€69,95
Allux 200 Antraciet brievenbus

Allux 200 Antraciet brievenbus

200 Antraciet brievenbus - Budgetvriendelijke Allux brievenbus met slot van verzinkt staal met een robuuste poedercoating.
€69,95
Allux 200 Wit brievenbus

Allux 200 Wit brievenbus

200 Wit brievenbus - Budgetvriendelijke Allux brievenbus met slot van verzinkt staal met een robuuste poedercoating.
€69,95
Allux 200 Groen brievenbus

Allux 200 Groen brievenbus

200 Groen brievenbus - Budgetvriendelijke Allux brievenbus met slot van verzinkt staal met een robuuste poedercoating.
€69,95
Allux 200 RVS brievenbus

Allux 200 RVS brievenbus

200 RVS brievenbus - Budgetvriendelijke Allux brievenbus met slot van RVS AISI304 met slot.
€139,00
Allux 400 Zwart brievenbus

Allux 400 Zwart brievenbus

400 Zwart brievenbus - Een topper van Allux. Een brievenbus met zij-draaiende deur van verzinkt staal met een robuuste poedercoating.
€82,50
Allux 400 Antraciet brievenbus

Allux 400 Antraciet brievenbus

400 Antraciet brievenbus - Een topper van Allux. Een brievenbus met zij-draaiende deur van verzinkt staal met een robuuste poedercoating.
€82,50
Ivar aluminium brievenbus
meerdere kleuren

Ivar aluminium brievenbus

Ivar aluminium brievenbus , 35 x 35 x h 120 cm, strak gepoedercoat aluminium Voorzien van afsluitbare deur met slot en 2 sleutels.
€599,00
Ivar cortenstaal brievenbus

Ivar cortenstaal brievenbus

Ivar cortenstaal brievenbus, 30 x 30 x h 120 cm, stoer cortenstaal. Voorzien van afsluitbare deur met slot en 2 sleutels.
€329,00
Allux Grundform Zwart / Wit brievenbus

Allux Grundform Zwart / Wit brievenbus

Grundform Zwart / WIt brievenbus - Een strakke design brievenbus van Allux. Voorzien van een robuuste poedercoating en degelijk RUKO slot. Kleur zwart / wit
€299,00
Allux Grundform Zwart / Koper brievenbus

Allux Grundform Zwart / Koper brievenbus

Grundform Zwart / Koper brievenbus - Een strakke design brievenbus van Allux. Voorzien van een robuuste poedercoating en degelijk RUKO slot. Kleur zwart / koper
€509,00
Allux BJORN zwart brievenbus
incl. LED

Allux BJORN zwart brievenbus

BJÖRN zwart brievenbus - Een strakke design brievenbus met LED verlichting. Voorzien van een robuuste poedercoating en degelijk RUKO slot. Kleur zwart
€369,00
Toon 1 - 24 van 136

De perfecte brievenbus: Functioneel en stijlvol

Een brievenbus is een essentieel onderdeel op ieder adres, en biedt meer dan alleen de mogelijkheid om post te ontvangen. Het is een visitekaartje voor uw huis en tuin, en kan een chique, moderne, klassieke of andere stijl uitstralen die perfect bij uw woning past.

Bij ons heeft u de keuze uit vele soorten brievenbussen, van brievenbussen in de deur, aan de muur tot vrijstaande modellen. Of u nu op zoek bent naar een specifiek type brievenbus of gewoon nieuwsgierig bent naar ons brede aanbod, bij ons kunt u inspiratie opdoen en de brievenbus bestellen die perfect aansluit bij uw stijl. Met materialen zoals roestvaststaal (RVS /Inox), cortenstaal brievenbussen en een scala aan RAL-kleuren in gepoedercoat aluminium, vindt u bij ons altijd wat u zoekt.

Welke brievenbussen zijn?

1. In de deur: Dit is het traditionele type brievenbus dat de meeste mensen in Nederland en België hebben. Deze modellen variëren in vorm en materiaal en bieden veelal een oplossing om tocht te voorkomen. U kunt kiezen uit verschillende kleuren en afwerkingen om de brievenbus naadloos te laten aansluiten bij uw voordeur.

2. Aan de muur: Een fraai model aan de muur voorkomt tocht via de deur. Er zijn talloze prachtige ontwerpen beschikbaar, vervaardigd uit materialen zoals RVS, aluminium en staal. Deze wandbrievenbussen zijn niet alleen functioneel, maar voegen ook een stijlvolle touch toe aan de buitenkant van uw huis. U kunt kiezen uit verschillende formaten en stijlen om de brievenbus perfect af te stemmen op uw gevel.

3. (Vrij)staand: Een vrijstaande brievenbus kunt u plaatsen waar u maar wilt, zolang deze zich binnen 10 meter van de openbare weg bevindt. U heeft keuze uit diverse materialen en modellen, zoals brievenbussen op een paal of een sokkel. Deze brievenbussen zijn niet alleen praktisch, maar ook een decoratieve toevoeging aan uw tuin of oprit. U kunt ze aanpassen aan de stijl van uw buitenruimte en zo een warm welkom creëren voor bezoekers.

4. Pakketbrievenbus: Is een speciale brievenbus die ontworpen is om pakketten en grotere zendingen te ontvangen. Het biedt voldoende ruimte en beveiliging voor veilige pakketleveringen, zelfs wanneer u niet thuis bent. Met een stevige constructie en handige functies is een pakketbrievenbus een goede oplossing voor het ontvangen van pakketten.

Waar op letten bij de aanschaf van een brievenbus?

1. Plaatsing of bevestiging van brievenbussen: Denk na over de plaats waar u de brievenbus wilt plaatsen. Kies een model dat geschikt is voor installatie in de deur, aan de muur of vrijstaand. Vergelijk online de verschillende modellen, zodat u de brievenbus kunt kopen die perfect aansluit bij uw behoeften. Let ook op de installatie-instructies en benodigde bevestigingsmaterialen om ervoor te zorgen dat uw brievenbus stevig en veilig wordt geplaatst.

2. Anti-diefstal: Helaas komt het voor dat post uit brievenbussen wordt gestolen nadat deze is bezorgd. Dit kunt u voorkomen met een anti-diefstalbrievenbus, die het onmogelijk maakt om van buitenaf iets uit de brievenbus te halen. Anti-diefstalbrievenbussen zijn uitgerust met slimme beveiligingskenmerken, zoals speciale kleppen, sloten of ingebouwde beveiligingssystemen. Deze extra bescherming zorgt ervoor dat uw post veilig blijft totdat u deze ophaalt.

3. Anti-vuurwerksluiting: Met name tijdens Oud & Nieuw kunnen brievenbussen een risico vormen. Gelukkig zijn er modellen met een anti-vuurwerksluiting die brandgevaar en andere problemen helpen te voorkomen dankzij hun afsluiting. Hierdoor blijven uw brievenbus en de inhoud ervan veilig. Het geeft u gemoedsrust, vooral tijdens feestelijke seizoenen waarin vuurwerk vaak voorkomt.

Bij ons kunt u eenvoudig online de brievenbus kopen die aan uw wensen voldoet. We hebben een uitgebreid assortiment waaruit u kunt kiezen. Of u nu een brievenbus nodig heeft voor uw woning, kantoor of appartementencomplex, wij hebben de juiste oplossing voor u. Onze brievenbussen zijn vervaardigd uit hoogwaardige materialen die bestand zijn tegen de elementen en langdurige duurzaamheid bieden. U kunt vertrouwen op de kwaliteit en functionaliteit van onze producten.

Bij het installeren van uw brievenbussen is het belangrijk om de nodige voorzorgsmaatregelen te nemen. Zorg ervoor dat u de brievenbus op een geschikte locatie plaatst, waar de postbode gemakkelijk toegang heeft en waar uw privacy wordt gerespecteerd. Volg de installatieinstructies zorgvuldig om ervoor te zorgen dat uw brievenbus stevig en veilig is bevestigd.

Uw eSafe pakketbrievenbus laten plaatsen?

Kies voor gemak met onze eSafe montageservice voor de door u bestelde eSafe pakketbrievenbus. De pakketbrievenbus wordt geplaatst op de gewenste plaats op een betonvoetje. We nemen alle bevestigingsmaterialen, water en beton mee. Na afloop ruimen we alles netjes op.

Daarnaast is het ook mogelijk om extra accessoires toe te voegen aan uw brievenbus, zoals een naamplaatje, huisnummers of een brievenbusstandaard. Deze details geven van uw brievenbus en uw huis een gepersonaliseerde touch.

Tip: zeker weten dat u alleen de post ontvangt die u wenst? Bestel eventueel alvast een nee/ja-sticker of een nee/nee-sticker, als u geen ongeadresseerd reclamedrukwerk en bijvoorbeeld ook geen huis-aan-huisbladen wilt ontvangen.

Vragen over onze brievenbussen of de rest van ons assortiment? Bel ons op telefoonnummer +31 (0)85 877 02 86 of gebruik het online contactformulier. Dan nemen we snel contact met u op.

Wij gebruiken cookies voor analyse, functioneren en persoonlijker maken van de website. Door verder gebruik te maken van de website ga je hiermee akkoord. Melding sluitenmeer info »

Account aanmaken

Door een account aan te maken in deze winkel kunt u het betalingsproces sneller doorlopen, meerdere adressen opslaan, bestellingen bekijken en volgen en meer.

Account aanmaken

Recent toegevoegd

U heeft geen artikelen in uw winkelwagen

Totaal incl. BTW :€0,00

Product filters

Prijs
Min: €0
Max: €2500
Merken
Kleur
  • Bekijk meer