Menu
0
De tuinwebshop sinds 2006
GRATIS* bezorging vanaf €49,- NL / BE
Ook voor advies en plaatsing
Vragen of offerte? +31 (0)85-8770286

Grindmatten en grastegels

Degelijke grindplaten en grastegels voor toepassing in grind en gazon. Verkrijgbaar in diverse kleuren en maten. Ook per pallet te bestellen.
Bekijken
Ecco products ECCOgravel® 30 mm. WIT grindmat
Ecco products

ECCOgravel® 30 mm. WIT grindmat

€30,95
Bekijken
Ecco products ECCOgravel® 30 mm. ZWART grindmat
Ecco products

ECCOgravel® 30 mm. ZWART grindmat

€30,95
Bekijken
Ecco products ECCOgravel® 30 mm. GRIJS grindmat
Ecco products

ECCOgravel® 30 mm. GRIJS grindmat

€30,95
Bekijken
Ecco products Pallet ECCOgravel® 30 mm. GRIJS grindmat
Ecco products

Pallet ECCOgravel® 30 mm. GRIJS grindmat

€1.129,00
palletvoordeel
Bekijken
Ecco products Pallet ECCOgravel® 30 mm. ZWART grindmat
Ecco products

Pallet ECCOgravel® 30 mm. ZWART grindmat

€1.129,00
Bekijken
Ecco products Pallet ECCOgravel® 30 mm. WIT grindmat
Ecco products

Pallet ECCOgravel® 30 mm. WIT grindmat

€1.129,00
Bekijken
Ecco products ECCOdal® 40 ZWART grastegel
Ecco products

ECCOdal® 40 ZWART grastegel

€12,25
Bekijken
Ecco products ECCOdal® 40 GROEN grastegel
Ecco products

ECCOdal® 40 GROEN grastegel

€12,25
Bekijken
Ecco products ECCOdal® 50 GROEN grastegel
Ecco products

ECCOdal® 50 GROEN grastegel

€13,95
Bekijken
Ecco products ECCOdal® 50 ZWART grastegel
Ecco products

ECCOdal® 50 ZWART grastegel

€13,95

Grindmatten en grastegels

Grindmatten, grindplaten en grastegels: ze dragen bij aan de stabiliteit in de tuin. Dus wilt u met de fiets over het pad kunnen rijden of daar comfortabel overheen lopen? Zowel bij grind als voor het gras is het belangrijk om de juiste ondergrond aan te brengen.

En gaat het om het voorkomen van kuilen of spoorvorming? Ook in die gevallen is het verstandig om grindmatten of grindplaten te plaatsen. Ze verdelen het gewicht, om op die manier te voorkomen dat de belasting tot vervormingen leidt. In plaats daarvan blijft de tuin zo lang mogelijk mooi, om daar iedere dag opnieuw van te genieten.

Stabiele ondergrond

De matten, platen en tegels voor grind en gras zorgen voor een stabiele ondergrond. Ze voorkomen dat de belasting op een bepaald punt te heftig wordt, door dat netjes naar de rest van het oppervlak te verdelen.

Dus wilt u er bijvoorbeeld voor zorgen dat uw grasveld of kunstgrasveld zo lang mogelijk netjes blijft? Dit lukt alleen door het gewicht goed te verdelen. Met de matten en de tegels die er beschikbaar zijn voorkomt u dat het ene deel inzakt ten opzichte van de rest van het gras.

De stabiele ondergrond draagt bij aan een duurzame mooie uitstraling van de tuin. Voorkom dat het pad of andere delen kuilen, sporen en andere vervormingen laten zien. Zorg er in plaats daarvan voor dat het met de grindmatten en grindtegels zo lang mogelijk mooi blijft.

Matten, platen en tegels

U heeft binnen assortiment de keuze uit een aantal verschillende oplossingen. Dus zoekt u naar grindmatten, naar grindplaten of naar tegels? In alle drie de gevallen draait het om de stabiliteit van de ondergrond. Dit is waar de onderdelen voor zorgen, bij een grote belasting daarop.

Dus laat u een grindpad aanleggen of gaat u daarmee zelf aan de slag? Zorg er met de grindmatten of de platen voor dat het grind goed verdeeld wordt. Het ligt mooi vast en de belasting daarop wordt verdeeld. Dit voorkomt dat er putten en kuilen kunnen ontstaan. In plaats daarvan blijft het geheel mooi vlak en egaal, precies zoals u het bedoeld had.

Grindmatten en grastegels leggen

De grindmatten en grastegels zijn beschikbaar in diverse afmetingen. Zorg onder de platen voor een goede fundering. Bij een siertoepassing is een aangetrilde zandlaag over het algemeen

voldoende. Als het gaat om een zwaardere belasting op het oppervlak is het mogelijk om gebruik te maken van een menggranulaat.

Vervolgens kunt u de grindmatten, de grindplaten of de grastegels leggen. Vaak hebben ze een kliksysteem, om ze eenvoudig aan elkaar te bevestigen. Uiteindelijk kunt u het split, grind, zand of gras aanbrengen. De matten, platen en tegels eronder zorgen voor een goede verdeling van de druk, voor een mooi resultaat dat mooi blijft.

Vragen over onze grindmatten en grastegels of de rest van ons assortiment? Bel ons op telefoonnummer +31 (0)85 877 02 86, stuur ons een e-mail naar [email protected] of gebruik het online contactformulier. Dan nemen we snel contact met u op.

Wij gebruiken cookies voor analyse, functioneren en persoonlijker maken van de website. Door verder gebruik te maken van de website ga je hiermee akkoord. Melding sluitenmeer info »

Account aanmaken

Door een account aan te maken in deze winkel kunt u het betalingsproces sneller doorlopen, meerdere adressen opslaan, bestellingen bekijken en volgen en meer.

Account aanmaken

Recent toegevoegd

U heeft geen artikelen in uw winkelwagen

Totaal incl. BTW :€0,00

Product filters

Prijs
Min: €0
Max: €1500
Merken