Menu
0
De tuinwebshop sinds 2006
GRATIS* bezorging vanaf €49,- NL / BE
Ook voor advies en plaatsing
Vragen of offerte? +31 (0)85-8770286

Beregening

Van losse tuinslang, tuinsproeier tot professionele slangenwagen. In onze webshop kunt u terecht voor het complete pakket tuinberegening en tuinbewatering. Van bekende merken zoals Hozelock en Polet.

Tuinberegening

Goede beregening garandeert voldoende water voor gras, bloemen, planten en bomen in de tuin. Dat is belangrijk op droge zomerdagen, net als wanneer u nieuwe planten plaatst. Door goed te sproeien stimuleert u de bloei, om daar op de mooie dagen extra van te genieten.

Er zijn allerlei oplossingen beschikbaar voor tuinberegening. Dus zoekt u een tuinsproeier, een tuinslang of wellicht een drip- en sprinklersysteem? We helpen u online inspiratie op te doen met de diverse mogelijkheden. Ontdek hoe u de tuin kunt (laten) bewateren, om zeker te weten dat het gras, bloemen, planten en bomen niets te kort komen.

Tuinbewatering: goed zorgen voor de tuin

Het is belangrijk om regelmatig voor voldoende bewatering of beregening te zorgen. Sproei op warme zomerdagen of zorg er na een periode van droogte voor dat de planten en het gras wat extra water krijgen.

Let op: sproei niet in de (felle) zon. De waterdruppels werken als een vergrootglas op bladeren en bloemen, waardoor ze verbranden. Bewater ’s morgens vroeg of aan het eind van de dag, als de zon niet meer zo krachtig is.

U kunt handmatig bewateren of dat automatiseren. We laten u graag de mogelijkheden voor tuinbewatering zien. Bestel complete watergeefsystemen inclusief de juiste koppelingen of voorkom met een slanghaspel dat de tuinslang steeds verstrikt raakt.

Planten water geven: beregenen

De beregening van de tuin maakt het makkelijk om het gras, de bloemen, planten en bomen water te geven. Beregen regelmatig en doe dat langdurig. Dit garandeert dat de grond goed nat of vochtig wordt, tot op voldoende diepte. Het daagt de wortels uit om dieper naar water en vocht te zoeken. Dit maakt ze sterker, zodat ze ook een langere periode van droogte voortaan beter kunnen weerstaan.

Dankzij de automatische systemen voor tuinberegening kunt u zit zelfs automatiseren. Dus zoekt u naar een tuinpomp in combinatie met een tuinslang of een drip- en sprinklersysteem? We kunnen u daarover goed adviseren, bijvoorbeeld om te voorkomen dat u daar zelf iedere dag mee aan de slag moet.

Beregening kopen

Wilt u beregening kopen voor in de tuin? De systemen voor het bewateren van de tuin voorkomen dat het gras, de bloemen, planten en bomen uitdrogen. Zorg er in plaats daarvan voor dat ze voldoende water krijgen, ook op de droge en warme dagen. Of automatiseer de beregening, om er zelfs op dagen dat u er niet bent voor te zorgen dat de tuin goed wordt onderhouden. Wij laten u zien wat er mogelijk is. En kunnen u adviseren over de diverse systemen, zodat u daarmee een goede keuze maakt.

Vragen over beregening of de rest van ons assortiment? Bel ons op telefoonnummer +31 (0)85 877 02 86, stuur ons een e-mail naar [email protected] of gebruik het online contactformulier. Dan nemen we snel contact met u op.

Wij gebruiken cookies voor analyse, functioneren en persoonlijker maken van de website. Door verder gebruik te maken van de website ga je hiermee akkoord. Melding sluitenmeer info »

Account aanmaken

Door een account aan te maken in deze winkel kunt u het betalingsproces sneller doorlopen, meerdere adressen opslaan, bestellingen bekijken en volgen en meer.

Account aanmaken

Recent toegevoegd

U heeft geen artikelen in uw winkelwagen

Totaal incl. BTW :€0,00