Menu
 • Incl.Excl.
  BTW
 • 0
  Vragen? +31 (0)85-8770286
  Gratis* bezorging vanaf € 49,-
  Ook plaatsing en montage
  Uw tuinspecialist sinds 2006

  Tuinslangkoppelingen

  Tuinslangkoppelingen zijn onmisbaar om tuinslangen, kranen en sproeiers onderling te koppelen. Het universele tuinslangkoppelsysteem zorgt voor een eenvoudige koppeling van al uw tuinsproeiers en slangen.
  Bekijken
  Hozelock Slangstuk Ø 12.5 - 15 mm
  Hozelock

  Slangstuk Ø 12.5 - 15 mm

  €4,95
  Bekijken
  Hozelock Slangstuk Ø 19 mm
  Hozelock

  Slangstuk Ø 19 mm

  €6,95
  Bekijken
  Hozelock Slangstuk PLUS Ø 15- 19 mm
  Hozelock

  Slangstuk PLUS Ø 15- 19 mm

  €6,95
  Bekijken
  Hozelock Slangstuk PLUS Ø 12.5 - 15 mm
  Hozelock

  Slangstuk PLUS Ø 12.5 - 15 mm

  €5,45
  Bekijken
  Hozelock Slangstuk PRO Ø 12.5 - 15 mm
  Hozelock

  Slangstuk PRO Ø 12.5 - 15 mm

  €11,45
  Bekijken
  Hozelock Slangstuk PRO Ø 15 - 19 mm
  Hozelock

  Slangstuk PRO Ø 15 - 19 mm

  €12,45
  Bekijken
  Hozelock Slangstuk AquaStop Ø 19 mm
  Hozelock

  Slangstuk AquaStop Ø 19 mm

  €8,45
  Bekijken
  Hozelock Kraanstuk 3/4''
  Hozelock

  Kraanstuk 3/4''

  €2,95
  Bekijken
  Hozelock Kraanstuk 1''
  Hozelock

  Kraanstuk 1''

  €3,25
  Bekijken
  Hozelock PRO Kraanstuk 1''
  Hozelock

  PRO Kraanstuk 1''

  €10,45
  Bekijken
  Hozelock PRO Kraanstuk 1/2''
  Hozelock

  PRO Kraanstuk 1/2''

  €7,95
  Bekijken
  Hozelock Ronde kraanaansluiting 14-18 mm.
  Hozelock

  Ronde kraanaansluiting 14-18 mm.

  €9,95
  Bekijken
  Hozelock Ronde kraanaansluiting 20 - 24 mm.
  Hozelock

  Ronde kraanaansluiting 20 - 24 mm.

  €11,95
  Bekijken
  Hozelock Mengkraanaansluiting
  Hozelock

  Mengkraanaansluiting

  €14,95
  Toon 1 - 24 van 56

  De tuinslang koppeling speelt een belangrijke rol in elk irrigatiesysteem. Door gebruik te maken van passende slangstukken, kraanaansluitingen en geavanceerde slang koppelsystemen, is het mogelijk om de verschillende componenten van uw watersysteem gemakkelijk aan elkaar te koppelen. Dit zorgt voor een efficiënte en effectieve bewatering van uw tuin of landbouwgrond. Ons uitgebreide assortiment aan beregeningsproducten biedt u de mogelijkheid om gemakkelijk en snel precies datgene te vinden waarnaar u op zoek bent. Van eenvoudige koppelstukken tot geavanceerde systemen voor automatische bewatering, wij hebben alles in huis om aan uw behoeften te voldoen.

  Hoe werkt een tuinslang koppeling?

  Een tuinslang koppeling werkt door twee delen van een tuinslang of een tuinslang met een ander tuingerelateerd apparaat, zoals een kraan of een sproeier, te verbinden. Dit gebeurt vaak via een eenvoudig klik- of schroefsysteem, waardoor een stevige en waterdichte verbinding ontstaat. De tuinslang aansluiting is zo ontworpen zodat hij makkelijk te monteren en demonteren is, wat het gebruiksgemak verhoogt.

  Waarvoor gebruik je een tuinslang koppeling?

  Een koppelstuk tuinslang wordt gebruikt voor verschillende doeleinden, zoals het verlengen van je tuinslang, het aansluiten van uw tuinslang op een kraan of het koppelen van sproeiers en spuitmonden aan je tuinslang. Ze zijn onmisbaar voor het opzetten van een flexibel en efficiënt watergeefsysteem in uw tuin.

  Verschillende soorten tuinslangkoppelingen

  • Slangstukken: deze zijn essentieel voor het koppelen van een sproeier of spuitmond aan een tuinslang. Een juiste diameterkeuze zorgt voor een waterdichte en stevige verbinding.
  • Kraanaansluitingen: hiermee sluit u de tuinslang aan op de kraan. Het is cruciaal om de maat in inches, zoals 3/4” of 1”, te controleren voor een juiste pasvorm op uw kraan.
  • Slang koppelstukken: met deze stukken kunt u meerdere slangen verbinden, waardoor u een grotere afstand kunt overbruggen met uw beregeningssysteem.

  Indien je vragen hebt over welke tuinslang koppeling het best bij uw behoeften past, staan wij klaar om u te adviseren. Ons doel is om u niet alleen van dienst te zijn met een breed assortiment aan koppelingen maar ook met deskundig advies over beregeningssystemen.

  Het belang van een kwalitatieve tuinslang koppeling

  Het kiezen van een kwalitatieve tuinslang koppeling is van essentieel belang voor het onderhouden van een effectief en duurzaam irrigatiesysteem. Een hoogwaardige tuinslang koppeling zorgt niet alleen voor een betrouwbare waterdichte verbinding, maar vermindert ook het risico op lekkages en waterschade. Dit is vooral belangrijk in gebieden met extreme weersomstandigheden of bij het gebruik van hoge druk watersystemen. Bovendien zorgt het gebruik van duurzame materialen ervoor dat uw koppeling bestand is tegen slijtage en corrosie, waardoor hij langer meegaat en u op lange termijn kosten bespaart. Daarnaast draagt een goed geïnstalleerd systeem met de juiste tuinslang koppeling bij aan een efficiënter watergebruik, wat niet alleen goed is voor uw portemonnee, maar ook voor het milieu.

  Tuinslang koppeling kopen

  Bezoek onze website om de juiste koppeling tuinslang online te bestellen. Of u nu een verbinding nodig heeft voor een kraan, een spuitmond, een sproeier of als u een tuinslang wilt verlengen, u vindt wat u zoekt in ons assortiment. Let op de doorsnede van de koppelingen om de juiste maat te vinden die past bij uw systeem.

  Ontdek onze beregening pagina waar u een breed assortiment aan al onze oplossingen vindt voor al uw beregeningsbehoeften. Voor verdere vragen over een tuinslang koppeling of ons bredere assortiment, kunt u ons telefonisch bereiken op +31 (0)85 877 02 86, een e-mail sturen naar [email protected], of het online contactformulier invullen. Wij helpen u graag verder met het optimaliseren van uw beregeningssysteem.

   

  Account aanmaken

  Door een account aan te maken kunt u het betalingsproces sneller doorlopen, meerdere adressen opslaan, bestellingen bekijken en volgen en meer.

  Account aanmaken

  Recent toegevoegd

  U heeft geen artikelen in uw winkelwagen

  Totaal incl. BTW :€0,00

  Product filters

  Prijs
  Min: €0
  Max: €45
  Merken