Menu
 • Incl.Excl.
  BTW
 • 0
  Vragen? +31 (0)85-8770286
  Gratis* bezorging vanaf € 49,-
  Ook plaatsing en montage
  Uw tuinspecialist sinds 2006

  Inbouwbrievenbussen

  Bent u op zoek naar een nieuwe inbouwbrievenbus? Bij Tuinvoordeel vindt u een ruim assortiment inbouwbrievenbussen voor in bijv. een muur of tuinpoort.

  Inbouwbrievenbussen

  Een inbouwbrievenbus is een slimme en stijlvolle oplossing voor het ontvangen van post bij jou thuis. In plaats van een grote, opvallende brievenbus op je oprit of voortuin, kan je een inbouwbrievenbus in de muur van jouw huis installeren. Hierdoor blijft jouw post discreet en veilig opgeborgen totdat je klaar bent om deze te openen. Bekijk voor een groot aanbod inbouwbrievenbussen bij Tuinvoordeel! Wij kunnen je adviseren en zorgen voor een juiste installatie.

  Verhoogde veiligheid

  Een inbouwbrievenbus zorgt voor een verhoogde veiligheid van je post. In plaats van dat post in een gewone brievenbus wordt gedaan, wordt deze in een afgesloten bakje geplaatst. Het inwerpgedeelte van de inbouwbrievenbus bestaat uit een kantelsysteem zodat pakketten na het deponeren er niet meer uitgehaald kunnen worden. Het deurdeel is voorzien van twee sleutels, die aan de achter- of zijkant van de kolom geplaatst kan worden. Hierdoor is de kans veel kleiner dat onbevoegden je post openen of stelen.

  Een esthetische inbouwbrievenbus 

  Wil je een brievenbus die aansluit bij de stijl van jouw huis? In plaats van een opvallende brievenbus, kan je ook kiezen voor een passende brievenbus. Zo kan je zelf kiezen hoe je de brievenbus wilt laten integreren met de rest van het huis. Bij Tuinvoordeel zijn er verschillende inbouwbrievenbussen van hoogwaardig verzinkt staal beschikbaar. Hierdoor heb je met zekerheid een inbouwbrievenbus die een mooie aanvulling kan zijn op je huis en bijdragen aan de totale uitstraling.

  Ruimtebesparing met een inbouwbrievenbus

  In tegenstelling tot een losse brievenbus, neemt een inbouwbrievenbus geen extra ruimte in beslag. Deze wordt aan de zijkant van het huis of halve muur geplaatst. Hierdoor zal er geen losse brievenbus in je tuin staan. Een inbouwbrievenbus is ideaal voor mensen met een kleine voortuin of een huis met weinig opslagruimte. Op deze manier kan je toch op een gemakkelijke manier post ontvangen.

  Formaat

  Daarnaast is het van belang dat je het formaat van de brievenbus in gedachten houdt, afhankelijk van de grootte van je huis en de hoeveelheid post je verwacht te ontvangen. Je kunt kiezen voor een grotere brievenbus waar pakketten in passen, of enkel een kleine brievenbus. Daarnaast is het ook belangrijk om ervoor te zorgen dat de brievenbus voldoet aan de regels van de postbezorger. Hierdoor kan je ervoor zorgen dat je post snel en efficiënt wordt bezorgd.

  Inbouwbrievenbus kopen bij Tuinvoordeel

  Bent u op zoek naar een inbouwbrievenbus? De inbouwbrievenbus is een slimme, stijlvolle en praktische oplossing voor het ontvangen van post. De inbouw brievenbus biedt een hogere beveiliging voor jouw post, past bij de stijl van het huis en is daarnaast ook praktisch in gebruik.

  Bij Tuinvoordeel hebben we een aanbod aan verschillende inbouwbrievenbussen, waar u gerust kan zijn over het feit dat uw post veilig is. Wij kunnen u adviseren over de beste oplossing voor uw huis en zorgen voor een juiste installatie van uw inbouw brievenbus of van een andere brievenbus.

  Account aanmaken

  Door een account aan te maken kunt u het betalingsproces sneller doorlopen, meerdere adressen opslaan, bestellingen bekijken en volgen en meer.

  Account aanmaken

  Recent toegevoegd

  U heeft geen artikelen in uw winkelwagen

  Totaal incl. BTW :€0,00

  Product filters

  Prijs
  Min: €0
  Max: €400
  Merken
  Kleur