Menu
 • Incl.Excl.
  BTW
 • 0
  Vragen? +31 (0)85-8770286
  Gratis* bezorging vanaf € 49,-
  Ook plaatsing en montage
  Uw tuinspecialist sinds 2006

  Drip- en sprinklersystemen

  Bekijken
  Summerrain druppelsysteem max. 5 bloempotten
  Summerrain

  druppelsysteem max. 5 bloempotten

  €29,95
  Bekijken
  Summerrain druppelsysteem max. 10 bloempotten
  Summerrain

  druppelsysteem max. 10 bloempotten

  €43,95
  type K3
  Bekijken
  Summerrain beregeningscomputer, bluetooth
  Summerrain

  beregeningscomputer, bluetooth

  €124,95
  Verlengset
  Bekijken
  Summerrain verlengset druppelsysteem en sproeiset, 25 m
  Summerrain

  verlengset druppelsysteem en sproeiset, 25 m

  €39,95
  type E1
  Bekijken
  Summerrain koppeling, 2x klem, 16 mm, set à 2 stuks
  Summerrain

  koppeling, 2x klem, 16 mm, set à 2 stuks

  €7,95
  type E5
  Bekijken
  Summerrain T-stuk 90°, 3x klem, 16 mm
  Summerrain

  T-stuk 90°, 3x klem, 16 mm

  €9,95
  type E3
  Bekijken
  Summerrain knie, 2x klem, 16 mm, set à 2 stuks
  Summerrain

  knie, 2x klem, 16 mm, set à 2 stuks

  €8,95
  type H1
  Bekijken
  Summerrain handpons, d = 3 mm
  Summerrain

  handpons, d = 3 mm

  €5,95
  Toon 1 - 24 van 32

  Automatische beregening voor iedere tuin

  Zorg ervoor dat uw planten op het juiste moment van de dag de perfecte hoeveelheid water krijgen, of u nu een tuin, balkon, gazon of haag heeft. Onze beregeningssystemen maken dit mogelijk. Met professionele kwaliteit en opvallend eenvoudige installatie! Ontdek de keuze uit op maat gemaakte of plug&rain sets die geschikt zijn voor de meeste tuinen en planten.

  Drip- en sprinklersystemen aangepast aan uw tuin

  Onze drip- en sprinklersystemen bieden oplossingen op maat voor diverse situaties, of u nu een grote tuin, een balkon of een kleine groenstrook hebt. Of u nu planten in potten en bakken hebt, een gazon of een heg, er is altijd een set die perfect past bij uw wensen en tuinomstandigheden. een beregening kan voorzien worden van een handmatige bediening of een geautomatiseerd systeem, wij bieden een passende oplossing waar gemak voorop staat.

  De voordelen van tuinberegening

  1. Met tuinberegening geniet je van een eenmalige installatie en gemakkelijk onderhoud. Dit minimaliseert de inspanningen die nodig zijn om het systeem operationeel te houden.

  2. Het gedoe met het verplaatsen van slangen en sproeiers behoort tot het verleden. Een automatisch sproeisysteem neemt deze last van je schouders, waardoor u meer tijd kunt besteden aan het genieten van je tuin.

  3. Drip- en sprinklersystemen zorgt voor een gelijkmatige besproeiing, waardoor droge plekken in het gazon tot het verleden behoren. Elke hoek van uw tuin ontvangt de benodigde hoeveelheid water voor een gezonde groei.

  4. Het beregenen van de gehele tuin wordt zo simpel als één draai aan de knop. Dit gemak draagt bij aan een efficiënte en moeiteloze tuinverzorging.

  5. Een automatische tuinberegening resulteert in aanzienlijke tijdsbesparingen voor de tuineigenaar. Minder handmatig werk betekent meer vrije tijd om van de tuin te genieten.

  6. Door een gerichte beregening minimaliseert u waterverspilling. Het systeem levert precies de juiste hoeveelheid water op de juiste plek, wat resulteert in een efficiënter gebruik van water.

  Drip- en sprinklersystemen kopen

  U kunt online uw automatische beregening kopen. Maak u keuze uit een Plug&rain systeem van Summerrain of stel het volledig zelf samen. Heeft u hulp nodig bij het samenstellen, we helpen u graag met een beregeningsplan voor uw tuin.

  Vragen over de automatische beregening of de rest van ons assortiment? Bel ons op telefoonnummer +31 (0)85 877 02 86, stuur ons een e-mail naar [email protected] of gebruik het online contactformulier. Dan nemen we snel contact met u op.

   

  Veelgestelde vragen

   

  Hoe leg je een automatische tuinberegening aan?

  Om een ​​automatisch irrigatiesysteem aan te leggen, is het belangrijk om de waterdruk en het waterverbruik van uw tuin te kennen. Bepaal waar de irrigatiepunten moeten worden geïnstalleerd en leg de leidingen en sproeiers in de gewenste locaties. Installeer vervolgens de irrigatiecontroller en sluit de leidingen aan op de waterbron en de controller. Programmeer de controller volgens de beregeningsbehoefte en test het systeem om ervoor te zorgen dat het correct werkt.

  Hoe maak je beregening winterklaar?

  Om uw drip- en sprinklersystemen winterklaar te maken, moet u de watertoevoer naar het systeem uitschakelen en alle water uit de leidingen, kleppen en sproeiers laten lopen. Laat de leidingen leeglopen door alle kranen en sproeiers open te zetten. Koppel vervolgens de irrigatiecontroller los en bescherm deze en de kleppen en sproeiers tegen vorst. Herhaal dit proces jaarlijks om schade aan uw systeem te voorkomen.

  Kan je een tuinberegening aansluiten op de kraan?

  Ja, een tuinberegening kan worden aangesloten op een kraan. Door middel van een tuinslang en koppelingen kan het irrigatiesysteem worden aangesloten op een buitenkraan of een binnenkraan die naar buiten leidt. Dit is een eenvoudige en goedkope manier om uw tuin te besproeien zonder een permanent irrigatiesysteem te installeren.

  Kan je een dripsysteem ook gebruiken in plantenbakken?

  Ja, een dripsysteem kan ook worden gebruikt in plantenbakken om planten efficiënt en nauwkeurig water te geven. Sluit het dripsysteem aan op een (buiten)kraan en installeer druppelaars of irrigatieslangen op de juiste locaties in de plantenbakken. Pas de waterstroom aan op basis van de behoeften van de planten. Dit is een handige manier om planten in potten en bakken water te geven zonder dat u met de gieter aan de gang moet.

  Account aanmaken

  Door een account aan te maken kunt u het betalingsproces sneller doorlopen, meerdere adressen opslaan, bestellingen bekijken en volgen en meer.

  Account aanmaken

  Recent toegevoegd

  U heeft geen artikelen in uw winkelwagen

  Totaal incl. BTW :€0,00

  Product filters

  Prijs
  Min: €0
  Max: €150
  Merken