Menu
 • Incl.Excl.
  BTW
 • 0
  Vragen? +31 (0)85-8770286
  Gratis* bezorging vanaf € 49,-
  Ook plaatsing en montage
  Uw tuinspecialist sinds 2006

  Disclaimer

  Deze website is een product van Gruteke®, en accepteert geen enkele aansprakelijkheid voor schade ontstaan door het gebruik van, of door informatie aangeboden door, of door onvolledigheid op welke manier dan ook.

  Bij het ontwerpen en samenstellen van deze site is de grootst mogelijke zorgvuldigheid betracht. Mocht u problemen ondervinden op onze site, laat ons dit dan weten door het sturen van een e-mail, info(at)tuinvoordeel.eu. Wij zullen dan onze uiterste best doen om het probleem zo spoedig mogelijk te verhelpen.

  Zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Gruteke® is het de gebruiker van deze site niet toegestaan de producten en/of informatiediensten die op deze site worden aangeboden te verveelvoudigen of openbaar te maken. Alle inhoudelijke informatie en het beeldmateriaal blijven te allen tijde voorbehouden aan Gruteke of diens leveranciers. Voor gebruik dient u schriftelijk toestemming te hebben. Dit kunt u aanvragen door middel van het sturen van een e-mail.

  Copyright
  Op beeldmateriaal, merk- en productnamen, teksten en designs rusten auteursrechten van Gruteke® en diens leveranciers. Elke vorm van kopiëren, downloaden of verspreiden verlangt schriftelijke toestemming. 

  De foto’s van SLV Big White producten op deze website zijn eigendom van SLV Nederland. Gruteke®  (www.tuinvoordeel.eu) gebruikt deze middels een niet overdraagbare licentie. Het downloaden of kopiëren vanaf deze website is dan ook niet toegestaan. Als misbruik wordt geconstateerd zal hiervan melding worden gedaan. Dit geldt ook voor gebruikte afbeeldingen van Shutterstock, INC.


   

  Account aanmaken

  Door een account aan te maken kunt u het betalingsproces sneller doorlopen, meerdere adressen opslaan, bestellingen bekijken en volgen en meer.

  Account aanmaken

  Recent toegevoegd

  U heeft geen artikelen in uw winkelwagen

  Totaal incl. BTW :€0,00