Menu
 • Incl.Excl.
  BTW
 • 0
  Vragen? +31 (0)85-8770286
  Gratis* bezorging vanaf € 49,-
  Ook plaatsing en montage
  Uw tuinspecialist sinds 2006

  Water

  Het vormgeven van uw tuin vraagt om een ontwerp dat recht doet aan uw buitenruimte. Om heerlijk tot rust te komen in de frisse buitenlucht, kan een waterelement of vijver in de tuin hierbij een belangrijke rol in spelen.

  De afwisseling van groene planten en struiken in combinatie met het bewegende water zal de natuurlijke uitstraling van uw buitenruimte echt vergroten. Het resultaat is een tuin die een oase van rust vormt en u zowel overdag als in de avonduren een prachtige aanblik biedt.

  Watertafels als waterelementen

  Geheel naar eigen wens is uw tuin op een bijzondere manier te verfraaien met een rustgevend ornament dat is gemaakt van aluminium of cortenstaal. De keuze voor cortenstaal of aluminium is persoonlijk en onder meer afhankelijk van de stijl van uw buitenruimte. Wanneer u kiest voor een waterelement is het fijn, als u ook in de avonduren kunt genieten van de aanblik van het bewegende water. Bij ons zijn de waterelementen daarom allemaal voorzien van LED verlichting. Zelfs bij slecht weer kunt u vanuit uw woonkamer genieten van de rustgevende uitwerking die het kabbelende water met zich meebrengt.

  Vorm en afmeting waterelementen

  Wanneer u voor uzelf heeft bepaald, waar u de watertafel aluminium of het cortenstaal waterelement wilt plaatsen, kunt u zich gaan buigen over de juiste vorm en afmeting. De beschikbare ruimte geeft u direct een goed beeld van de geschikte afmeting en de vorm die hierbij past. Cortenstaal heeft een stoere uitstraling.

  De materialen vormen een metaallegering die uw tuin een warme uitstraling zal geven. U kunt dit in een moderne tuin plaatsen, maar ook in een klassieke tuin zal deze blikvanger goed tot zijn recht komen. De oranje/bruine uitstraling geeft een prachtig effect aan het geheel en kan voor een mooi contrast zorgen.

  Waterelement van aluminium

  Aluminium waterelementen zijn standaard verkrijgbaar in poedercoat uitvoeringen, te weten:

  • zwartgrijs
  • lichtgrijs
  • verkeerswit

  Bij een watertafel of waterblok van aluminium heeft u uiteraard ook de mogelijkheid om deze in uw eigen favoriete RAL kleur te laten maken. Kies in dat geval eenvoudig online bij ons de RAL kleur die uw voorkeur heeft en creëer zo uw waterelement op maat. Vraag ons gerust om een kleurenstaal, als u twijfelt over de juiste kleur of maat. Wanneer u de perfecte kleur en afmeting heeft gekozen, zullen wij uw bestelling met grote zorgvuldigheid gaan verwerken.

  Tuinvoordeel: alles voor uw tuin

  Zakendoen met ons betekent dat u uw waterelementen bestelt bij een erkend dealer die alle producten geheel gratis in Nederland en België bezorgt. Het ontwerpen van groene buitenruimtes ligt ten grondslag aan onze online verkoop. Uw specifieke wensen vertalen wij dan ook graag in een ontwerp op maat. Hierbij maken wij gebruik van de kennis die wij in de loop der jaren hebben opgedaan. Wilt u de materialen met eigen ogen kunnen zien? Maakt u dan een bezoekafspraak voor onze showroom. Wij kunnen u dan persoonlijk van advies voorzien en uw wensen met u doornemen.

  Account aanmaken

  Door een account aan te maken kunt u het betalingsproces sneller doorlopen, meerdere adressen opslaan, bestellingen bekijken en volgen en meer.

  Account aanmaken

  Recent toegevoegd

  U heeft geen artikelen in uw winkelwagen

  Totaal incl. BTW :€0,00