Menu
 • Incl.Excl.
  BTW
 • 0
  Vragen? +31 (0)85-8770286
  Gratis* bezorging vanaf € 49,-
  Ook plaatsing en montage
  Uw tuinspecialist sinds 2006

  Keerwanden

  Of je nu op zoek bent naar functionaliteit, esthetiek of een combinatie van beide: keerwanden bieden talloze voordelen voor de aanleg van je tuin. Lees meer over de diverse manieren waarop je het kan toepassen.

  Wat zijn keermuren?

  Keermuren zijn structuren die worden gebruikt om hoogteverschillen in een tuin bij elkaar te houden. Deze elementen dienen voor verschillende doeleinden: van het creëren van niveaus in een tuin tot het stabiliseren van grond. Er zijn diverse maten beschikbaar zoals keerwanden van 40 cm en 60 cm hoog.

  Verschillende toepassingen van keerwanden in de tuin

  Je kan heel eenvoudig niveaus creëren met deze wanden, waardoor je bijvoorbeeld meerdere terrassen en bloementuinen kunt definiëren. Daarnaast helpen keerwanden bij het voorkomen van erosie door de grond op zijn plaats te houden. Ze kunnen goed van pas komen op hellingen waar waterafvoer een probleem kan zijn.

  Cortenstaal keerwand

  Cortenstaal wanden zijn populair vanwege hun duurzaamheid en roestige uiterlijk. Ze passen goed bij moderne en rustieke tuinontwerpen en zijn bestand tegen verschillende weersomstandigheden. Het vergt minimaal onderhoud.

  Aluminium keerwanden

  Aluminium wanden zijn licht van gewicht, duurzaam en gemakkelijk te installeren. Het is perfect voor tuinen waar flexibiliteit gewenst is en kunnen lang meegaan.

  Overzet profiel

  Om ervoor te zorgen dat je je keermuur probleemloos kan installeren, kun je gebruik maken van overzet profielen. Het vergemakkelijkt de installatie en zorgt voor een strakke afwerking.

  Keerwand in de tuin

  Keerwanden zijn veelzijdige en praktische elementen die een waardevolle toevoeging zijn. Ga ook voor een keermuur in de tuin. Bekijk de verschillende mogelijkheden.

  Account aanmaken

  Door een account aan te maken kunt u het betalingsproces sneller doorlopen, meerdere adressen opslaan, bestellingen bekijken en volgen en meer.

  Account aanmaken

  Recent toegevoegd

  U heeft geen artikelen in uw winkelwagen

  Totaal incl. BTW :€0,00