Menu
0
De tuinwebshop sinds 2006
GRATIS* bezorging vanaf €49,- NL / BE
Ook voor advies en plaatsing
Vragen of offerte? +31 (0)85-8770286

Tuinsproeiers

Tuinsproeiers zijn aan te sluiten op de tuinslang. Dit kan een eenvoudig spuitpistool zijn maar een grote cirkel- of zwenksproeier. Bekende merken zoals Polet en Hozelock.
Bekijken
Hozelock Tuinspuit
Hozelock

Tuinspuit

€7,95
Bekijken
Hozelock Tuinspuit PLUS
Hozelock

Tuinspuit PLUS

€8,95
Bekijken
Hozelock Jet Spray spuitpistool
Hozelock

Jet Spray spuitpistool

€11,95
Bekijken
Hozelock Jet Spray PLUS spuitpistool
Hozelock

Jet Spray PLUS spuitpistool

€21,95
Bekijken
Hozelock Jet PLUS spuitpistool
Hozelock

Jet PLUS spuitpistool

€25,95
Bekijken
Hozelock Jet Spray PRO spuitpistool
Hozelock

Jet Spray PRO spuitpistool

€29,95
Bekijken
Hozelock Jet Spray Ultramax spuitpistool
Hozelock

Jet Spray Ultramax spuitpistool

€44,95
Bekijken
Hozelock Multi Spray Ultramax broespistool
Hozelock

Multi Spray Ultramax broespistool

€51,95
Bekijken
Hozelock Multi Spray PRO broespistool
Hozelock

Multi Spray PRO broespistool

€35,95
Bekijken
Hozelock Multi PLUS broespistool
Hozelock

Multi PLUS broespistool

€30,95
Bekijken
Hozelock Multi Spray PLUS broespistool
Hozelock

Multi Spray PLUS broespistool

€27,95
Bekijken
Hozelock Multi Spray broespistool
Hozelock

Multi Spray broespistool

€16,95
Bekijken
Hozelock Turbine cirkelsproeier PLUS
Hozelock

Turbine cirkelsproeier PLUS

€26,95
Bekijken
Hozelock Turbine cirkelsproeier PRO
Hozelock

Turbine cirkelsproeier PRO

€34,95
Bekijken
Hozelock Cirkelsproeier PLUS op slede
Hozelock

Cirkelsproeier PLUS op slede

€23,95
Bekijken
Hozelock Multisproeier PLUS op slede
Hozelock

Multisproeier PLUS op slede

€20,95
Bekijken
Hozelock Cirkelsproeier
Hozelock

Cirkelsproeier

€14,95
Bekijken
Hozelock Pulserende sproeier PLUS
Hozelock

Pulserende sproeier PLUS

€25,95

Tuinsproeiers

De ideale tuinsproeier sproeit de planten, het gazon of een ander deel van de tuin dat u wilt bewateren. U hoeft er zelf niet bij te blijven staan, omdat de sproeier het werk doet. En zou u een timer gebruiken of in ieder geval een wekker zetten? U kunt wat anders gaan doen, om daarna zeker te weten dat de tuin weer goed gesproeid is.

Met name in de warme zomermaanden kunt u eigenlijk niet zonder goede tuinsproeier. Een gazon of een mooie border met planten heeft veel extra water nodig. De sproeier in de tuin voorkomt dat delen te veel uitdrogen, waardoor planten door kunnen gaan en het gras geel of zelfs bruin wordt.

Vier toepassingen van sproeiers

Uiteraard kunt u de sproeier in de tuin op een aantal verschillende manieren gebruiken. Dus zoekt u een gazonsproeier of juist iets heel anders? We zetten vier mogelijkheden voor u op een rij:

 • Het groene gazon
  De gazonsproeier is de beste keuze voor een mooi groen grasveld. Gras heeft regelmatig water nodig. Een zwenksproeier zorgt ervoor dat het volledige gazon voldoende water krijgt, waarbij er geen delen worden overgeslagen.
 • Groter oppervlak met planten
  Gaat het om een groot oppervlak met planten die u wilt sproeien? Zoek naar een sectorsproeier of een turbinesproeier. Ze zijn beiden goed geschikt om de planten te sproeien, eventueel in meerdere delen met meerdere sproeiers.
 • Gevoelige beplanting
  Heeft u gevoelige planten staan of heeft u het gras net ingezaaid? Ook bij kwetsbare bloemen is het belangrijk om daar voorzichtig mee om te gaan. Kies een tuinsproeier die zal vernevelen, zonder de kracht van druppels die in het rond vliegen.
 • Plaatselijke delen in de tuin
  Ten slotte kunt u meerdere kleine tuinsproeiers gebruiken voor de verschillende delen in de tuin. Of doe ze met de hand, door een tuinslang met een sproeikop te gebruiken in plaats van de sproeiers die er beschikbaar zijn.

 

Tuinsproeiers

De tuinsproeiers zijn er in allerlei soorten en maten. Dus gaat het om het gazon dat u graag groen wilt houden? Of om de planten die veel extra water nodig hebben, als het buiten lange tijd droog is?

Tip: sproei het liefst meteen een langere tijd, in plaats van meerdere keren maar eventjes. Door langer te sproeien drenkt het water dieper door in de grond. Dat daagt de planten uit om diepere wortels te maken. Daar hebben ze profijt van als u een keer niet sproeit, omdat ze het water dan van dieper uit de grond kunnen halen.

Online heeft u de keuze uit een groot aantal verschillende sproeiers voor in de tuin. Vind het model waar u naar op zoek bent, dan zorgen wij ervoor dat u daarmee snel aan de slag kunt.

Vragen over onze tuinsproeiers of de rest van ons assortiment? Bel ons op telefoonnummer +31 (0)85 877 02 86, stuur ons een e-mail naar [email protected] of gebruik het online contactformulier. Dan nemen we snel contact met u op.

Wij gebruiken cookies voor analyse, functioneren en persoonlijker maken van de website. Door verder gebruik te maken van de website ga je hiermee akkoord. Melding sluitenmeer info »

Account aanmaken

Door een account aan te maken in deze winkel kunt u het betalingsproces sneller doorlopen, meerdere adressen opslaan, bestellingen bekijken en volgen en meer.

Account aanmaken

Recent toegevoegd

U heeft geen artikelen in uw winkelwagen

Totaal incl. BTW :€0,00

Product filters

Prijs
Min: €0
Max: €55
Merken