Menu
 • Incl.Excl.
  BTW
 • 0
  Vragen? +31 (0)85-8770286
  Gratis* bezorging vanaf € 49,-
  Ook plaatsing en montage
  Uw tuinspecialist sinds 2006

  Sleufgoten

  Sleufgoten zijn extra lijngoten die nagenoeg onzicht verwerkt kunnen worden tussen de tegels of klinkers. Verkrijgbaar in zwart kunststof of degelijk RVS.

  Veelgestelde vragen

   

  Hoe werkt een sleufgoot?

  Een smalle sleufgoot werkt op dezelfde manier als andere lijnafwateringssystemen. Het heeft smalle, rechthoekige sleuven in de goot waardoor water afgevoerd kan worden. Regenwater stroomt via deze smalle sleuven in de goot naar de hemelwaterafvoer. Een smalle sleufgoot is geschikt voor toepassingen in particuliere tuinen, bijvoorbeeld bij het afvoeren van regenwater vanaf een verhard terras of tuinpad. De sleufgoot wordt vooral gekozen om de esthetische waarde, ze zijn mooi te integreren tussen de tegels of klinkers.

  Wat zijn de voordelen van een smalle sleufgoot?

  Smalle sleufgoten zijn een stijlvolle oplossing voor de afvoer van regenwater en overtollig water van uw terras of oprit. Naast het feit dat ze goed passen als architectonisch element, zijn ze ook eenvoudig om te plaatsen. Smalle sleufgoten zijn combineerbaar met andere soorten goten en afwateringssystemen en vereisen geen extra afdekrooster. Bovendien is de installatie ter plaatse eenvoudig en tijdbesparend.

  Zijn sleufgoten geschikt voor zwaar verkeer?

  Nee, onze smalle sleufgoten zijn niet geschikt voor zwaar verkeer. Smalle sleufgoten zijn ontworpen voor lichte verkeersbelasting en hebben een beperkte draagkracht. Bij zwaar verkeer kan de sleufgoot beschadigd raken en kan het water niet goed afgevoerd worden. In plaats daarvan zijn er speciale sleufgoten verkrijgbaar die geschikt zijn voor zwaar verkeer en hogere belastingen aankunnen, zoals vrachtwagens en tractoren. Het is belangrijk om bij het selecteren van sleufgoten rekening te houden met de verwachte verkeersbelasting en het beoogde gebruik.

   

   

  Account aanmaken

  Door een account aan te maken kunt u het betalingsproces sneller doorlopen, meerdere adressen opslaan, bestellingen bekijken en volgen en meer.

  Account aanmaken

  Recent toegevoegd

  U heeft geen artikelen in uw winkelwagen

  Totaal incl. BTW :€0,00

  Product filters

  Prijs
  Min: €0
  Max: €400
  Merken