Menu
 • Incl.Excl.
  BTW
 • 0
  Vragen? +31 (0)85-8770286
  Gratis* bezorging vanaf € 49,-
  Ook plaatsing en montage
  Uw tuinspecialist sinds 2006

  Rainblock

  De Rainblock® is de oplossing voor het eenvoudig opvangen en vasthouden van regenwater. Door de slanke vorm van de tanks is de Rainblock® perfect voor de kleinere tuin. Te gebruiken als schutting of tegen de wand.
  2x 165 Liter
  Bekijken
  Rainblock Wateropvang module 165 L. / 2 stuks
  Rainblock

  Wateropvang module 165 L. / 2 stuks

  €499,00
  Bekijken
  Rainblock Regentonvulautomaat
  Rainblock

  Regentonvulautomaat

  €30,75
  Bekijken
  Rainblock Regentonvulautomaat Grijs
  Rainblock

  Regentonvulautomaat Grijs

  €13,75
  inhoud 200 L
  Bekijken
  Rainblock infiltratiekrat verpakt 200 Liter
  Rainblock

  infiltratiekrat verpakt 200 Liter

  €124,55
  inhoud 400 L
  Bekijken
  Rainblock infiltratiekrat verpakt 400 Liter
  Rainblock

  infiltratiekrat verpakt 400 Liter

  €238,15
  inhoud 800 L
  Bekijken
  Rainblock infiltratiekrat verpakt 800 Liter
  Rainblock

  infiltratiekrat verpakt 800 Liter

  €476,30
  inhoud 600 L
  Bekijken
  Rainblock infiltratiekrat verpakt 600 Liter
  Rainblock

  infiltratiekrat verpakt 600 Liter

  €357,25
  inhoud 1000 L
  Bekijken
  Rainblock infiltratiekrat verpakt 1000 Liter
  Rainblock

  infiltratiekrat verpakt 1000 Liter

  €595,40

  Rainblock®, we love rain

  Rainblock®, is de specialist in het efficiënt opvangen en gebruiken van regenwater. Bij Rainblock® begrijpen zien ze dat overtollige regenval vaak als een last wordt gezien. Maar wat als we die regen kunnen omarmen en benutten voor uw tuin?

  Het opvangen en hergebruiken van regenwater bespaart aanzienlijk op kostbaar drinkwater en draagt bij aan een beter milieu. Bovendien helpt het infiltreren van regenwater in de bodem om het grondwater op peil te houden. Bij Rainblock® geloven ze in de kracht van regenwater, en daarom zeggen ze: "We love rain!"

  Rainblock; regenwater verzamelen, opslaan en gebruiken

  Het assortiment is gebaseerd op drie thema's: Collect, Store en Use. Rainblock heeft hiervoor diverse producten die zijn ontworpen voor het opvangen, opslaan en hergebruiken van waardevol regenwater. De meest bekende en geliefde producten zijn de modulaire regenwateropvangsystemen. Deze Rainblock modules zijn niet alleen functioneel, maar ook visueel aantrekkelijk en gemakkelijk te plaatsen. Ze passen perfect in tuinen met beperkte ruimte en kunnen naadloos worden geïntegreerd in tuinafscheidingen of muuropstellingen.

  Rainblock infiltratiekratten

  Naast regenwateropvang bieden heeft Rainblock® ook infiltratiekratten en infiltratieplaten om regenwater op gecontroleerde wijze in de bodem te laten afvloeien. Met het complete pakket stelt Rainblock doe-het-zelvers in staat om eenvoudig daken, garages en schuren los te koppelen van de bestaande hemelwaterafvoer.

  Met Rainblock® bespaart u niet alleen kostbaar drinkwater, maar draagt u ook bij aan een duurzame toekomst. Vaak richten we ons alleen op de negatieve aspecten van regenwater, terwijl er zoveel mooie en nuttige dingen mee kunnen worden gedaan. Bij Rainblock® maken ze het opvangen en verwerken van regenwater aantrekkelijk, leuk en toegankelijk voor iedereen.

  Bij Rainblock geloven ze dat een betrouwbare en efficiënte oplossing voor het beheer van regenwater binnen handbereik moet zijn. De Rainblock systemen bieden verschillende voordelen:

  • De ideale combinatie van wateropslag en erfafscheiding in één. Met de Rainblock modules creëert u niet alleen een efficiënte wateropslag, maar ook een mooie en functionele erfafscheiding. Bovendien kunnen de modules ook als muuropstelling worden geplaatst, waardoor ze veelzijdig toepasbaar zijn.
  • Eenvoudige installatie en aansluiting op de regenpijp. Dankzij het plug-and-play ontwerp van Rainblock systemen zijn ze gemakkelijk te plaatsen en aan te sluiten op de bestaande regenpijp. Hierdoor kunt u snel en probleemloos aan de slag met het opvangen van regenwater.
  • Flexibele capaciteit door stapelbare modules. De Rainblock modules kunnen eenvoudig worden gestapeld en onderling gekoppeld, waardoor u de opslagcapaciteit naar wens kunt aanpassen. Of u nu een kleine tuin heeft of meer ruimte wilt benutten, met Rainblock kunt u altijd de juiste hoeveelheid regenwater opvangen.
  • Betaalbare en gebruiksvriendelijke afwatering. Rainblock® biedt een kosteneffectieve oplossing voor het opvangen en hergebruiken van regenwater. Daarnaast vergen ze weinig onderhoud, waardoor u zonder zorgen kunt genieten van de voordelen van regenwaterbeheer.
  • Modern en trendy design. De Rainblock® modules worden standaard geleverd in de kleur zwart, wat perfect past bij de meeste tuinontwerpen. Indien gewenst, kunnen we ook andere kleuropties aanbieden. De modules kunnen harmonieus worden gecombineerd met elementen zoals hout, planten of steenkorven.
  • Ontzorging. Met Rainblock bent u zelfvoorzienend op het gebied van waterbeheer. U kunt regenwater opvangen en nuttig gebruiken met behulp van onze modules, en overtollig water snel afvoeren via het Rainblock infiltratiekrat. Bovendien is het mogelijk om een automatisch druppelsysteem aan te sluiten, waardoor u nog meer gemak ervaart.

   

  Kortom, bij Rainblock® geloven ze dat regenwater een waardevolle hulpbron is die efficiënt en verantwoordelijk moet worden beheerd. Met innovatieve Rainblock systemen kunt u eenvoudig regenwater opvangen, opslaan en hergebruiken, waardoor u kostbaar drinkwater bespaart en bijdraagt aan een duurzamere toekomst. Wacht niet langer en ontdek de mogelijkheden van Rainblock voor uw tuin

  Account aanmaken

  Door een account aan te maken kunt u het betalingsproces sneller doorlopen, meerdere adressen opslaan, bestellingen bekijken en volgen en meer.

  Account aanmaken

  Recent toegevoegd

  U heeft geen artikelen in uw winkelwagen

  Totaal incl. BTW :€0,00

  Product filters

  Prijs
  Min: €0
  Max: €600
  Merken
  Kleur