Menu
 • Incl.Excl.
  BTW
 • 0
  Vragen? +31 (0)85-8770286
  Gratis* bezorging vanaf € 49,-
  Ook plaatsing en montage
  Uw tuinspecialist sinds 2006

  Altrad Fort

  Bekijken
  Altrad Fort 6-80 kruiwagen
  Altrad Fort

  6-80 kruiwagen

  €134,95
  Bekijken
  Altrad Fort Stalkruiwagen PE-160/2 Groen
  Altrad Fort

  Stalkruiwagen PE-160/2 Groen

  €369,00
  Bekijken
  Altrad Fort SMB-100 kruiwagen
  Altrad Fort

  SMB-100 kruiwagen

  €329,00
  Bekijken
  Altrad Fort Steenkruiwagen
  Altrad Fort

  Steenkruiwagen

  €279,00
  Bekijken
  Altrad Fort BOXER 90 V2.0 kruiwagen
  Altrad Fort

  BOXER 90 V2.0 kruiwagen

  €179,00
  Bekijken
  Altrad Fort Kistkruiwagen
  Altrad Fort

  Kistkruiwagen

  €489,00

  Altrad Fort kruiwagens & bouwmachines

  Altrad Fort heeft zich door de jaren heen bewezen als een betrouwbare en innovatieve leverancier van kruiwagens en bouwmachines. Met een rijke geschiedenis die teruggaat tot 1950, heeft het bedrijf een lange weg afgelegd om te komen waar het nu staat. Het begon allemaal met de oprichting van “Het Fort”, een metaalwarenfabriek in Hardinxveld-Giessendam, die zich richtte op de productie van kruiwagens en andere lichte transportmiddelen.

  Fort kruiwagens, voor bouw en DHZ

  In 1991 verhuisde FORT Kruiwagens BV naar Tiel, waar het zijn assortiment uitbreidde met bouwmachines, trilplaten, betonmolens, gereedschappen en ander bouwmaterieel. Sinds 2005 maakt het bedrijf deel uit van de Altrad Group, een wereldwijd opererend bedrijf dat actief is in de bouw- en bouwmaterieelindustrie. Vanaf 2009 wordt Altrad Fort geleid door algemeen directeur Herman Lindemann.

  Een van de belangrijkste pijlers van Altrad Fort is innovatie. Het bedrijf heeft altijd voorop gelopen in de ontwikkeling van nieuwe technologieën en producten, om zo de beste kwaliteit te kunnen bieden aan zijn klanten. Dit heeft ertoe geleid dat Altrad Fort een leidende positie heeft verworven onder de Europese kruiwagenfabrikanten.

  Naast innovatie hecht Altrad Fort ook veel waarde aan klantgerichtheid en betrouwbaarheid. Het bedrijf streeft ernaar om een breed assortiment aan te bieden met sterke merken, die geschikt zijn voor elke toepassing en branche en voor ieder budget. 

  Een van de bekendste producten van Altrad Fort is de kruiwagen. Deze wordt vervaardigd van hoogwaardige materialen en met de nieuwste technologieën, om zo de beste kwaliteit en duurzaamheid te kunnen bieden. Naast de traditionele kruiwagens voor de bouw en tuinbouw, biedt Altrad Fort ook kruiwagens aan voor de Huis & Tuin en Doe-Het-Zelf markten.

   

  website: https://www.altradfort.nl/

   

  Account aanmaken

  Door een account aan te maken kunt u het betalingsproces sneller doorlopen, meerdere adressen opslaan, bestellingen bekijken en volgen en meer.

  Account aanmaken

  Recent toegevoegd

  U heeft geen artikelen in uw winkelwagen

  Totaal incl. BTW :€0,00

  Product filters

  Prijs
  Min: €0
  Max: €500
  Merken