Menu
 • Incl.Excl.
  BTW
 • 0
  Vragen? +31 (0)85-8770286
  Gratis* bezorging vanaf € 49,-
  Ook plaatsing en montage
  Uw tuinspecialist sinds 2006

  Snoeigereedschap

  Met goed kwalitatief snoeigereedschap wordt snoeien een eenvoudige klus. Van snoeischaar tot heggenschaar en takkenschaar.
  Toon 1 - 24 van 32

  Snoeigereedschap

  Goed snoeigereedschap maakt snoeien een stuk makkelijker en sneller. Het juiste gereedschap helpt u de tuin netjes bij te houden, dus zonder dat u daarvoor een hovenier hoeft te laten komen.

  Gebruik bijvoorbeeld de snoeischaar, takkenschaar en de heggenschaar. Het zijn stuk voor stuk voorbeelden van belangrijk snoeigereedschap, waar het u met uw groene vingers niet aan mag ontbreken.

  Uiteraard verkopen we het gereedschap om mee te snoeien in alle soorten en maten. Dus zoekt u naar een groot model om bomen te snoeien? Of gaat het u juist om de fijnere planten die een nauwkeurige behandeling nodig hebben? U vindt bij ons de snoeischaren en ander gereedschap om te snoeien waar u naar zoekt.

  Alle soorten snoeigereedschap

  De verschillende soorten snoeigereedschap helpen u takken af te knippen of planten te snijden. We maken onderscheid tussen twee soorten gereedschap:

  • Papegaaibek
   Gebruikt u gereedschap om te snoeien met een papegaaibek? Het zorgt voor een gladde snijwond die snel zal herstellen.
  • Aambeeld
   Bij gereedschap met een aambeeld beweegt alleen het bovenste mes. U kunt meer kracht zetten, ideaal bij harde en dode takken.

  Tip: twijfelt u tussen de verschillende soorten snoeigereedschap die er beschikbaar zijn? Vertel ons wat u wilt snoeien, dan helpen we u graag een goede keuze te maken.

  Snoeischaar, takkenschaar en heggenschaar van topkwaliteit

  Binnen ons assortiment heeft u bijvoorbeeld de keuze uit een snoeischaar, een takkenschaar en een heggenschaar. Het zijn de drie populairste vormen, waarmee u een groot deel van de tuin netjes kunt snoeien.

  Daarnaast kunt u bijvoorbeeld gebruik maken van een buxusschaar. Veel mensen hebben deze mooie struik in de tuin staan, die regelmatig onderhoud vraagt. Het struikje heeft fijne blaadjes, waardoor het belangrijk is om daar de juiste schaar voor te gebruiken.

  Met de snoeizaag of -schaar, de takkenschaar en de heggenschaar zorgt u voor heel verschillende toepassingen. Dat betekent dat u alles in de tuin netjes kunt snoeien, ook als u daar weinig of geen ervaring mee heeft.

  Let op: houd er rekening mee dat het snoeigereedschap na verloop van tijd minder scherp wordt. Het snoeien van de tuin leidt tot slijtage. Laat de messen regelmatig slijpen. Op die manier is het snoeien makkelijk en kunt u de tuin netjes bijhouden.

  Snoeigereedschap kopen

  Wilt u snoeigereedschap kopen? Het gereedschap van Polet is goed van kwaliteit en heeft online bij ons toch een scherpe prijs. Bekijk het beschikbare gereedschap voor in de tuin, waarmee u in principe alles kunt snoeien.

  Dus zoekt u naar bepaald gereedschap? We adviseren u graag. Geef ons aan wat u wilt snoeien, dan zorgen wij ervoor dat u daarvoor de juiste schaar bestelt. Vragen over snoeigereedschap of de rest van ons assortiment? Bel ons op telefoonnummer +31 (0)85 877 02 86 of gebruik het online contactformulier. Dan nemen we snel contact met u op.

  Account aanmaken

  Door een account aan te maken kunt u het betalingsproces sneller doorlopen, meerdere adressen opslaan, bestellingen bekijken en volgen en meer.

  Account aanmaken

  Recent toegevoegd

  U heeft geen artikelen in uw winkelwagen

  Totaal incl. BTW :€0,00

  Product filters

  Prijs
  Min: €0
  Max: €75
  Merken