Menu
 • Incl.Excl.
  BTW
 • 0
  Vragen? +31 (0)85-8770286
  Gratis* bezorging vanaf € 49,-
  Ook plaatsing en montage
  Uw tuinspecialist sinds 2006

  Vorken en rieken

  Tuinvorken, waaronder spitvorken en rieken, zijn onmisbaar voor tuinier en hovenier. Verkrijgbaar in diverse modellen met of zonder steel.
  Toon 1 - 24 van 30

  Tuinvorken

  Tuinvorken mogen natuurlijk niet ontbreken in het gereedschaps-assortiment van de tuinliefhebber met groene vingers. Gebruik de vorken met z’n platte tanden als alternatief voor de spade. Het is een ideale keuze om te spitten in struiken en borders, omdat de wortels daarvan niet te veel zullen beschadigen.

  Dus zoekt u naar een spitvork of een riek? Het rieken helpt de grond om te woelen, zonder dat u dat u de planten daarbij te veel beschadigt. Het is gereedschap waarmee u als een echte hovenier aan de slag gaat. Dus zoekt u naar kwaliteit voor een scherpe prijs? Wij zorgen er met de vorken voor in de tuin voor dat u bijvoorbeeld als een professional kunt spitten.

  Spitten en rieken

  De spitten en rieken bestaan uit een stevig handvat, een sterke stok en uiteindelijk het gedeelte dat in de grond gaat natuurlijk. Dit bestaat uit een aantal tanden. Bij een tuinvork of spitvork gaat het standaard om 4 platte tanden. Die gaan makkelijk de grond in en voorkomen daarbij dat u schade zou veroorzaken aan de planten met hun wortels.

  In plaats daarvan zijn de spitten en rieken speciaal ontworpen om in de grond te kunnen woelen, zonder dat u bang hoeft te zijn voor beschadigingen. Het is de beste keuze om flink te woelen, bijvoorbeeld als u de grond wilt opschudden. Is het tijd om de bodem te verluchten? Dat kan met dit gereedschap voor in de tuin.

  Gereedschap voor in de tuin

  Zoekt u naar goed gereedschap voor in de tuin? Met name biologische tuinders maken graag gebruik van de spitvork of de tuinvork. Het werkt beter dan een spade, omdat u hiermee niet de wortels van de planten of gewassen beschadigt.

  Een bijkomend voordeel is dat de tuinvorken een stuk lichter zijn dan de spades en schoppen. Dat heeft te maken met de hoeveelheid materiaal. Met minder materiaal weegt het geheel minder, waardoor het makkelijker is om u daarmee door de tuin te bewegen. Tijdens het spitten met de tuinvork zal u merken dat het minder moeite kost om een grote border te onderhouden.

  Tuinvorken kopen

  Wilt u de tuinvorken kopen of zoekt u naar iets om mee te spitten en rieken? Een riek bestaat uit meerdere (platte) punten. U steekt ze makkelijk in de grond, bijvoorbeeld om er meer lucht in te brengen.

  Bekijk de verschillende tuin- en spitvorken of gebruik een riek bij ons uit het assortiment. In al die gevallen kunt u rekenen op de goede kwaliteit van Polet. Dat betekent dat u voor een scherpe prijs kiest voor tuingereedschap waarbij het aan de kwaliteit van de materialen in ieder geval niet zal liggen.

  Vragen over tuinvorken of de rest van ons assortiment? Bel ons op telefoonnummer +31 (0)85 877 02 86 of gebruik het online contactformulier. Dan nemen we snel contact met u op.

  Account aanmaken

  Door een account aan te maken kunt u het betalingsproces sneller doorlopen, meerdere adressen opslaan, bestellingen bekijken en volgen en meer.

  Account aanmaken

  Recent toegevoegd

  U heeft geen artikelen in uw winkelwagen

  Totaal incl. BTW :€0,00

  Product filters

  Prijs
  Min: €0
  Max: €150
  Merken
  Uitvoering