Menu
  • Incl.Excl.
    BTW
  • 0
    Vragen? +31 (0)85-8770286
    Gratis* bezorging vanaf € 49,-
    Ook plaatsing en montage
    Uw tuinspecialist sinds 2006
    05Jun2024
    Cortenstalen bloembakken en watertafels; de perfecte combinatie

    Cortenstalen bloembakken en watertafels; de perfecte combinatie

    Door: JeroenReacties: 0

    In de hedendaagse tuin zien we steeds nieuwe trends en materialen opduiken, en sommige combinaties blijven tijdloos en elegant.Een van die combinaties is het gebruik van cortenstalen bloembakken in samenspel met een vijver of watertafel van hetzelfde materiaal. Het resultaat is een tuin met strakke en rustgevende vormen in stoere en warme kleuren.

    Wat is cortenstaal?
    Cortenstaal, ofwel weervast staal, heeft een kenmerkende roestlaag / patina. Deze dichte roestlaag beschermt het staal tegen verder doorroesten zodat het jarenlang mee gaat.

    Combineer met watertafels, vijver en bloembakken van cortenstaal

    Een goed tuinontwerp kenmerkt zich door eenvoud en sober materiaalgebruik. Door het combineren van vijvers, watertafels en plantenbakken van cortenstaal creëert u een eenheid in uw tuinontwerp. Er zijn tal van combinaties mogelijk met cortenstalen tuininrichting. Denk hierbij bijvoorbeeld aan drie strakke vierkante bakken i.c.m. een watertafel van hetzelfde formaat.

    Ook een mooie combi is een strakke lange vijver van cortenstaal geflankeerd door imposante hoge plantenbakken. Een andere mogelijkheid is het integreren van cortenstalen bakken rondom een waterval van cortenstaal. Het stromend water geeft een dynamisch en rustgevend effect. De combinatie van water met de warme tinten van het staal zorgt voor een echte eyecather in uw tuin.

    combineer met cortenstalen bloembakken, waterpartijen en mooie groene planten

    Creëer harmonie met cortenstaal

    Om tot een harmonieuze tuin te komen is het belangrijk om te kiezen voor eenvoud. Zorg voor een mooie balans tussen groen en harde materialen zoals tegels, schuttingen en tuininrichting. Laat het groen van de planten de harde lijnen van uw cortenstalen vijver, watertafel of bloembak verzachten. Zo ontstaan verbluffende combinaties en wordt uw tuin een echte groene oase met water als middelpunt.

    Wees creatief met verlichting

    De warme tinten van het roestige staal komen ook ’s-avonds mooi tot hun recht met tuinverlichting. Een mooi verlichte cortenstaal vijver of watertafel is ook in het donker de blikvanger van de tuin. Of een subtiel verlichte cortenstaal bloembak bij het terras zal de sfeer zeker verhogen.

    Of u nu een kleine stadstuin heeft, of een landschapstuin, de combinatie van cortenstaal bloembakken en waterpartijen is tijdloos, warm en elegant. Bekijk alle tuininrichting, watertafels en strakke vijvers in de webshop.

    Reacties

    Er zijn nog geen reacties, wees de eerste

    Laat een reactie achter

    Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd

    Account aanmaken

    Door een account aan te maken kunt u het betalingsproces sneller doorlopen, meerdere adressen opslaan, bestellingen bekijken en volgen en meer.

    Account aanmaken

    Recent toegevoegd

    U heeft geen artikelen in uw winkelwagen

    Totaal incl. BTW :€0,00

    Verzendkosten berekenen

    Geen verzendmethoden gevonden voor dit land.