Menu
  • Incl.Excl.
    BTW
  • 0
    Vragen? +31 (0)85-8770286
    Gratis* bezorging vanaf € 49,-
    Ook plaatsing en montage
    Uw tuinspecialist sinds 2006
    01Aug2023
    De voordelen van goede solar tuinverlichting

    De voordelen van goede solar tuinverlichting

    Door: JeroenReacties: 0

    In de zoektocht naar duurzame en efficiënte tuinverlichting is kwalitatief goede solar verlichting de beste keuze. Solarlampen maken gebruik van zonne-energie, merken zoals IPLUX spelen hierin een belangrijke rol. In deze blog ontdekken we de voordelen van kwalitatief goede solar tuinverlichting en hoe merken zoals IPLUX de kwaliteit garanderen.

    Solar verlichting: duurzaam & milieuvriendelijkheid

    Kwalitatief goede solar tuinverlichting, zoals die van IPLUX, maakt gebruik van zonne-energie, wat zorgt voor een duurzame en milieuvriendelijke tuinverlichting. Door de inzet van hoogwaardige materialen en technologie zoals efficiënte zonnepanelen en goede LED-lampen, zorgt IPLUX ervoor dat hun producten optimaal werken op zonne-energie en zo de ecologische voetafdruk minimaliseren.

    Slim batterij-management systeem

    IPLUX hecht veel waarde aan de efficiënte energieopslag en gebruikt hiervoor goede LifePO4 accu’s met minimaal 6,000mAh die lang mee gaan. De solar tuinverlichting van IPLUX is uitgerust met geavanceerde batterijen en energiebeheersystemen, die ervoor zorgen dat de lampen langdurig en betrouwbaar blijven branden, zelfs tijdens langere periodes van bewolking.

    Kies voor duurzaam gebruik goede solar tuinverlichting

     

    Hoogwaardige materialen en constructie

    Een belangrijk aspect van kwalitatief goede solar tuinverlichting is de gebruikte materialen en de algehele constructie van de lampen. IPLUX besteedt veel aandacht aan de selectie van duurzame en weerbestendige materialen die bestand zijn tegen de verschillende weersomstandigheden. Hierdoor gaan de lampen lang mee en behouden ze hun prestaties, zelfs onder zware omstandigheden.

    Functionele en goede solarverlichting

    Naast duurzaamheid en kwaliteit, heeft IPLUX ook oog voor het design en de functionaliteit van hun solar tuinverlichting. Met een breed scala aan stijlvolle ontwerpen en functionele kenmerken, zoals  lichtsensoren, creëren ze een sfeervolle tuinverlichting.

    Doordat de solarverlichting volledig draadloos is, is deze eenvoudig te installeren. U hoeft niet te graven of een installateur in te schakelen. Zo zijn bijvoorbeeld de wandlampen snel te monteren aan een schutting of gevel zonder kabels of te boren.

    Solar tuinverlichting van Iplux®

    • Hoge kwaliteit LED tuinlampen
    • Branden langer, krachtiger en sfeervoller
    • Tot wel 15 uur warmwit LEDlicht
    • Draadloos dus gemakkelijk te installeren
    • Weerbestendig en waterproof
    • Duurzaam en géén energieverbruik

     

    Ga voor duurzaam en kies kwalitatief goede solar tuinverlichting! Laat uw tuin schitteren als nooit tevoren, terwijl u bespaart op energiekosten. Ontdek het uitgebreide aanbod van IPLUX en verander uw tuin in een sfeervolle groene oase. Bekijk alle Iplux® solarlampen

    Reacties

    Er zijn nog geen reacties, wees de eerste

    Laat een reactie achter

    Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd

    Account aanmaken

    Door een account aan te maken kunt u het betalingsproces sneller doorlopen, meerdere adressen opslaan, bestellingen bekijken en volgen en meer.

    Account aanmaken

    Recent toegevoegd

    U heeft geen artikelen in uw winkelwagen

    Totaal incl. BTW :€0,00

    Verzendkosten berekenen

    Geen verzendmethoden gevonden voor dit land.