Menu
  • Incl.Excl.
    BTW
  • 0
    Vragen? +31 (0)85-8770286
    Gratis* bezorging vanaf € 49,-
    Ook plaatsing en montage
    Uw tuinspecialist sinds 2006
    01Mar2024
    Een watertafel; de eyecatcher in uw tuin!

    Een watertafel; de eyecatcher in uw tuin!

    Door: JeroenReacties: 0

    Een watertafel in de tuin is als een betoverende oase van rust en schoonheid, een ware eyecatcher die de sfeer in uw tuin transformeert. Maar wat maakt een watertafel nu precies zo bijzonder? Laten we eens inzoomen op dit fascinerende waterelement dat steeds populairder wordt in de tuin.

    Een watertafel, zoals de naam al doet vermoeden, is een constructie met water als centraal element. Het water komt via de subtiele fonteintjes op het bovenblad en stroomt gelijkmatig over de rand weer terug in de bak. Het resultaat is rustgevend stromende water.

    Wat maakt een watertafel zo'n geweldige toevoeging aan uw tuin?

    Het design
    Watertafels zijn verkrijgbaar in verschillende vormen, zoals vierkant, rond of rechthoekig, en ze komen in een verscheidenheid aan stijlen en materialen, van cortenstaal tot aluminium. Ongeacht uw tuinontwerp, er is altijd wel een watertafel die er perfect bij past. Het strakke, moderne design voegt een vleugje elegantie toe aan iedere tuin en creëert een eyecatcher waar mensen graag samenkomen.

    Ontspannend 
    Het rustgevende geluid van stromend water heeft een kalmerend effect op lichaam en geest. Een watertafel brengt niet alleen visuele schoonheid, het zachte gekabbel van het water zorgt voor een serene sfeer en helpt u om te ontspannen na een drukke dag.

    Weinig onderhoud 
    In tegenstelling tot een traditionele vijver vereist een watertafel weinig onderhoud. Afgezien van af en toe reinigen en het bijvullen van water, hoeft u niet veel te doen om ervoor te zorgen dat je watertafel in topconditie blijft. Dit maakt het een ideale keuze voor mensen die willen genieten van de schoonheid van water zonder de zorgen van intensief onderhoud.

    Veelzijdig toepasbaar
    Watertafels zijn niet alleen geschikt voor tuinen, maar ook voor andere buitenruimtes zoals patio's, (dak)terrassen en zelfs binnenshuis. Door hun vele formaten en eenvoudige installatie kunnen ze vrijwel overal worden geplaatst, waardoor u de vrijheid hebt om uw buitenruimte te transformeren in een oase van rust.

    Kindvriendelijk
    Een watertafel is een goed en veilig alternatief voor een vijver, vooral voor gezinnen met jonge kinderen. Ouders kunnen gerust zijn, wetende dat de kinderen veilig kunnen spelen rondom de watertafel zonder het risico te lopen in diep water te vallen. Het biedt een leuke en interactieve manier voor kinderen om te genieten van waterpret zonder dat ouders zich zorgen hoeven te maken over hun veiligheid.

    Een watertafel in de tuin is een echte blikvanger

     

    Welke materialen voor een watertafel?

    Voor het maken van watertafels worden voornamelijk cortenstaal en aluminium gebruikt. De cortenstaal watertafels kenmerken zich door hun roestige en stoere uiterlijk. Terwijl de aluminium watertafels in alle RAL kleuren leverbaar zijn. Deze zien we dan ook vaker terug in strakke en moderne tuinen.

    Een watertafel plaatsen in uw tuin

    Het plaatsen van een watertafel is ook verrassend eenvoudig. Met een vlakke en stabiele ondergrond en een standaard stopcontact kunt u binnen de kortste keren genieten van uw eigen waterparadijs.

    Het plaatsen van een watertafel is eenvoudig en vereist geen ingewikkelde installatie:

    1. Zorg voor een vlakke en stevige ondergrond.

    2. Plaats de watertafel op de ondergrond.

    3. Steek de stroomkabels door de overloop aan de binnenzijde van de tafel.

    4. Vul de watertafel met water.

    5. Sluit de stekkers aan en geniet van het rustgevende schouwspel van water en licht.

    Handige download:
    montagehandleiding voor watertafels

    Ziet u er tegenop om de (grote) watertafel zelf te plaatsen dan bestaat er de mogelijkheid om deze door onze specialisten te laten plaatsen in uw tuin. Wel zo makkelijk toch? Lees hier meer over onze plaatsingsservice.

    Wist u dat? Een watertafel ook op maat gemaakt kan worden, tot wel 6 meter lang

    Wilt u meer weten over watertafels, een advies of watertafel laten plaatsen? Aarzel dan niet en neem vrijblijvend contact op. Tel. +31 (0)85 8770286

    Reacties

    Er zijn nog geen reacties, wees de eerste

    Laat een reactie achter

    Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd

    Account aanmaken

    Door een account aan te maken kunt u het betalingsproces sneller doorlopen, meerdere adressen opslaan, bestellingen bekijken en volgen en meer.

    Account aanmaken

    Recent toegevoegd

    U heeft geen artikelen in uw winkelwagen

    Totaal incl. BTW :€0,00

    Verzendkosten berekenen

    Geen verzendmethoden gevonden voor dit land.