Menu
  • Incl.Excl.
    BTW
  • 0
    Vragen? +31 (0)85-8770286
    Gratis* bezorging vanaf € 49,-
    Ook plaatsing en montage
    Uw tuinspecialist sinds 2006
    20Apr2018
    Extra grote plantenbakken

    Extra grote plantenbakken

    Door: JeroenReacties: 0

    Bent u op zoek naar extra grote plantenbakken?

    Onze grote plantenbakken zijn echte blikvangers. Ze zijn perfect om te integreren in uw moderne tuinontwerp. Denk voor de beplanting eens aan een fraaie olijfboom, lavendel of siergrassen.

    Grote plantenbakken zijn leverbaar in verschillende materialen en kleuren. De polyester plantenbakken zijn ideaal om toe te passen als u toekomt met de standaardmaten totwel 200 x 200 cm. Polyester is leverbaar in 7 trendy kleuren, waaronder wit en antraciet.

    Extra grote plantenbakken op maat

    Naast de uitgebreide collectie standaardmaten kunt u ook een bloembak op maat laten maken in bijv. gepoedercoat aluminium, hout of cortenstaal. Hier zijn de mogelijkheden eindeloos. De plantenbakken worden volledig naar uw wensen vormgegeven. Kleur, maat, randen en bodem zijn zelf te bepalen. Maatwerk is vooral aantrekkelijk als u specifieke ontwerpideeën heeft voor uw tuin of dakterras.

    Geen groene vingers of weinig tijd?

    We begrijpen echter dat niet iedereen groene vingers of tijd heeft om zelf plantenbakken te plaatsen en aan te planten. Maar u wilt toch genieten van groene plantenbakken in uw tuin? Bekijk hier onze plaatsingsservice

    Reacties

    Er zijn nog geen reacties, wees de eerste

    Laat een reactie achter

    Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd

    Account aanmaken

    Door een account aan te maken kunt u het betalingsproces sneller doorlopen, meerdere adressen opslaan, bestellingen bekijken en volgen en meer.

    Account aanmaken

    Recent toegevoegd

    U heeft geen artikelen in uw winkelwagen

    Totaal incl. BTW :€0,00

    Verzendkosten berekenen

    Geen verzendmethoden gevonden voor dit land.