Menu
  • Incl.Excl.
    BTW
  • 0
    Vragen? +31 (0)85-8770286
    Gratis* bezorging vanaf € 49,-
    Ook plaatsing en montage
    Uw tuinspecialist sinds 2006
    04Jan2023
    Hoe werkt een pakketbrievenbus?

    Hoe werkt een pakketbrievenbus?

    Door: TuinvoordeelReacties: 0

    Nooit meer thuisblijven om pakketjes te ontvangen

    Bestelt u vaak (online) pakketjes? Dan is een pakketbrievenbus zeker een goede oplossing. Met een pakketbrievenbus kunt u eenvoudig pakketten in ontvangst nemen zonder hiervoor thuis te blijven. Hiermee voorkomt u dat u uw bestelling moet ophalen bij een afhaalpunt of bij de buren. Ook zal de pakketbezorger u dankbaar zijn.

    Hoe werkt een pakketbrievenbus?

    Het principe van een pakketbrievenbus is eenvoudig maar toch geniaal. De pakketbezorger kan het pakket gemakkelijk deponeren in de brievenbus via de bovenste klep (inworpopening). Met het sluiten van de klep valt het pakket in het onderste gedeelte. Dit deel is afgesloten en alleen door u te openen met een sleutel. Hiermee is uw pakket veilig in ontvangst genomen.

    Met een pakketbrievenbus kunt u zo meerdere pakketten ontvangen, naast pakketten is een pakketbrievenbus uiteraard ook geschikt voor reguliere post en brieven.

    modellen pakketbrievenbussenVoordelen van een pakketbrievenbus

    • Nooit meer thuisblijven voor een pakketje
    • veilig in ontvangst nemen
    • niet meer afhalen bij buren of afhaalpunt
    • geen onnodige ritten voor de pakketbezorger, minder CO2 uitstoot

     

    Waar op letten bij kopen van pakketbrievenbus?

    Formaat en montage
    Pakketbrievenbussen zijn uiteraard groter dan een standaard brievenbus voor alleen post. De meeste pakketbrievenbussen zijn vrijstaande modellen of gemonteerd op een statief. Daarnaast zijn sommige modellen ook geschikt voor montage aan de wand. Wanneer u beschikt over een grotere voortuin dan is een vrijstaand model zeker een goede optie. In kleine voortuin is een pakketbrievenbus gemonteerd aan de gevel vaak een betere oplossing.

    Let bij de plaatsing van de pakketbrievenbus wel op de lokale richtlijnen volgens Nederlandse of Belgische wetgeving.

    Pakketformaat
    De meeste pakketbrievenbussen kunnen pakketjes van gemiddeld formaat ontvangen. Let bij de aanschaf op de maximale pakketmaat en de grootte van de pakketopslag. Als u vaak en veel pakketten bestelt stemt u het formaat van de pakketbrievenbus hierop af.

    Veiligheid
    Alle pakketbrievenbussen hebben een afsluitbaar gedeelte waar de pakketten in vallen, deze is uitsluitend te openen met een sleutel. U kunt hierbij kiezen voor een standaard cilinderslot of bijv. een 5-pins RUKO slot. Daarnaast zijn de brievenbussen uit te breiden met vuurwerkbeveiliging, om de brievenbus volledig af te sluiten tijdens Oud & Nieuw of een vakantie.

    Materiaal
    Veel pakketbrievenbussen worden vervaardigd uit gegalvaniseerd staal met een poedercoating in de kleuren zwart of grijs zoals bijv. de Allux 600 pakketbrievenbus of de Logixbox. Ook kunt u kiezen voor modern geborsteld roestvaststaal of een stoere cortenstaal brievenbus. De aluminium modellen van eSafe zijn zelfs in iedere RAL kleur leverbaar zodat ie perfect bij uw woning en tuin past.

     Kortom; voor iedere stijl is er een passende brievenbus te vinden. 

    Reacties

    Er zijn nog geen reacties, wees de eerste

    Laat een reactie achter

    Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd

    Account aanmaken

    Door een account aan te maken kunt u het betalingsproces sneller doorlopen, meerdere adressen opslaan, bestellingen bekijken en volgen en meer.

    Account aanmaken

    Recent toegevoegd

    U heeft geen artikelen in uw winkelwagen

    Totaal incl. BTW :€0,00

    Verzendkosten berekenen

    Geen verzendmethoden gevonden voor dit land.