Menu
  • Incl.Excl.
    BTW
  • 0
    Vragen? +31 (0)85-8770286
    Gratis* bezorging vanaf € 49,-
    Ook plaatsing en montage
    Uw tuinspecialist sinds 2006
    19Jan2022
    Nieuw! LightPro 12 volt tuinverlichting voor de PRO

    Nieuw! LightPro 12 volt tuinverlichting voor de PRO

    Door: tuinvoordeelReacties: 0

    Met gepaste trots kunnen we aankondigen dat we officieel dealer zijn van Lightpro 12V tuinverlichting voor de professional en hovenier.

    Lightpro is een mooie aanvulling op ons assortiment kwaliteitstuinverlichting. Lightpro is volledig gericht op 12V verlichting voor de professional en de veeleisende doe-het-zelver. Het wordt toegepast in zowel moderne als klassieke tuinen. Het aanbod van staande- en wandlampen, tuinspots en grondspots kunt u een volledige tuin sfeervol verlichten.

    De armaturen kenmerken zich door de hoge kwaliteit en afwerking. Het 12V systeem met gebruiksvriendelijke connectors is gemakkelijk en flexibel te installeren zonder het inschakelen van een elektricien. 

    Lightpro 12V tuinverlichting, veilig & energiezuinig
    Alle lampen van Lightpro zijn voorzien van LED lichtbronnen, sommige zelfs dimbaar. Dit resulteert in een laag energieverbruik en gering warmteontwikkeling. De 12V laagspanning is veilig aan te leggen zonder dat kabels diep ingegraven moeten worden. Hier bovenop geeft Lightpro 5 jaar fabrieksgarantie op alle producten.

    Alle 12V Lightpro 12V tuinverlichting
    Heeft u interesse in een gebruiksvriendelijk 12V systeem van hoge kwaliteit. Bekijk hier alle Lightpro 12 volt tuinverlichting.

    Reacties

    Er zijn nog geen reacties, wees de eerste

    Laat een reactie achter

    Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd

    Account aanmaken

    Door een account aan te maken kunt u het betalingsproces sneller doorlopen, meerdere adressen opslaan, bestellingen bekijken en volgen en meer.

    Account aanmaken

    Recent toegevoegd

    U heeft geen artikelen in uw winkelwagen

    Totaal incl. BTW :€0,00

    Verzendkosten berekenen

    Geen verzendmethoden gevonden voor dit land.