Menu
  • Incl.Excl.
    BTW
  • 0
    Vragen? +31 (0)85-8770286
    Gratis* bezorging vanaf € 49,-
    Ook plaatsing en montage
    Uw tuinspecialist sinds 2006
    30Mar2021
    Nieuw! One to Sit indoor & outdoor furniture

    Nieuw! One to Sit indoor & outdoor furniture

    Door: JeroenReacties: 0

    One to Sit maakt tuinmeubilair van de beste kwaliteit voor binnen en buiten. Ervaar hoe bijvoorbeeld tafels er prachtig uit zien, bijzonder praktisch blijken en ondertussen bijdragen aan een luxe en rustgevende uitstraling.

    Bekijk bijvoorbeeld de lange tafels en andere meubels voor binnen en buiten. Laat de huiskamer vloeiend overlopen in de buitenruimte. Of geniet onder een overkapping van het ultieme comfort waar u ook binnen blij van wordt.

    Genieten: voor binnen en buiten

    De tuinmeubelen van One to Sit zijn bestand tegen de diverse weersinvloeden van buiten. Tegelijkertijd komen ze ook binnen fantastisch tot hun recht, dankzij het gebruik van mooie en hoogwaardige materialen.

    Profiteer van puur Nederlands vakmanschap en zorg er met de meubels voor binnen en buiten voor dat die op een mooie manier met elkaar in harmonie zijn. Het is de makkelijkste wijze om binnen met buiten te verbinden, dankzij meubelen die uitnodigen om van de beide optimaal te genieten.

    One to Sit: indoor en outdoor tafels en meer

    Met het gebruik van aluminium, polyester, roestvrijstaal, gegalvaniseerd staal en bijvoorbeeld eikenhout kiest One to Sit voor ieder aspect voor pure kwaliteit. Dat ervaart u aan de indoor en outdoor tafels en andere meubelen die er beschikbaar zijn. Doe op uw gemak online inspiratie op of bestel direct, dan gaan we er meteen voor u mee aan de slag.

    Vragen over de meubels van One to Sit of de rest van ons assortiment? Bel ons op telefoonnummer +31 (0)85 877 02 86, stuur ons een e-mail naar [email protected] of gebruik het online contactformulier. Dan nemen we snel contact met u op

    Reacties

    Er zijn nog geen reacties, wees de eerste

    Laat een reactie achter

    Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd

    Account aanmaken

    Door een account aan te maken kunt u het betalingsproces sneller doorlopen, meerdere adressen opslaan, bestellingen bekijken en volgen en meer.

    Account aanmaken

    Recent toegevoegd

    U heeft geen artikelen in uw winkelwagen

    Totaal incl. BTW :€0,00

    Verzendkosten berekenen

    Geen verzendmethoden gevonden voor dit land.