Menu
  • Incl.Excl.
    BTW
  • 0
    Vragen? +31 (0)85-8770286
    Gratis* bezorging vanaf € 49,-
    Ook plaatsing en montage
    Uw tuinspecialist sinds 2006
    22Mar2023
    Nieuw! Polet Click Pro tuingereedschap

    Nieuw! Polet Click Pro tuingereedschap

    Door: JeroenReacties: 0

    Slim tuinieren met Polet Click Pro tuingereedschap

    Onlangs heeft Polet een nieuwe range tuingereedschappen geïntroduceerd; Het Polet Click Pro systeem. Polet Click PRO is niet alleen een handig en efficiënt tuingereedschap voor tuiniers, maar het biedt ook veel voordelen op het gebied van gebruiksgemak. 

    Bovendien is de keuze voor verschillende lengtes van de stelen ook belangrijk voor de ergonomie en het comfort van de gebruiker. Zo kan de lengte van de steel aangepast worden aan de lengte van de gebruiker en aan de specifieke tuinklus die uitgevoerd moet worden. Dit voorkomt onnodige belasting en zorgt voor een betere werkhouding.

    Het Click Pro systeem is eenvoudig te bedienen en zorgt ervoor dat het tuingereedschap stevig aan de steel bevestigd blijven tijdens het gebruik.

    25 tuingereedschappen met 1 steel

    Met meer dan 25 handige tuingereedschappen beschikbaar om aan de stelen te bevestigen, biedt de Polet Click PRO een breed scala aan mogelijkheden voor tuiniers. Van schoffels en bezems tot bladharken en tuinschoppen, er is voor elke klus wel een geschikt gereedschap beschikbaar. Hierdoor wordt het mogelijk om veel verschillende taken uit te voeren met slechts één steel en een set gereedschappen, wat niet alleen ruimte en kosten bespaart, maar ook de productiviteit verhoogt.

    Kortom, de Polet Click PRO tuingereedschap biedt tal van voordelen voor tuiniers die op zoek zijn naar een handige, efficiënte en ergonomische oplossing voor hun tuingereedschap.

    Reacties

    Er zijn nog geen reacties, wees de eerste

    Laat een reactie achter

    Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd

    Account aanmaken

    Door een account aan te maken kunt u het betalingsproces sneller doorlopen, meerdere adressen opslaan, bestellingen bekijken en volgen en meer.

    Account aanmaken

    Recent toegevoegd

    U heeft geen artikelen in uw winkelwagen

    Totaal incl. BTW :€0,00

    Verzendkosten berekenen

    Geen verzendmethoden gevonden voor dit land.