Menu
  • Incl.Excl.
    BTW
  • 0
    Vragen? +31 (0)85-8770286
    Gratis* bezorging vanaf € 49,-
    Ook plaatsing en montage
    Uw tuinspecialist sinds 2006
    25Jan2024
    Plantenbakken in de voortuin

    Plantenbakken in de voortuin

    Door: JeroenReacties: 0

    De voortuin is het visitekaartje van uw huis. Het is de eerste indruk die mensen krijgen van uw huis. We zien het daarom steeds vaker; mooie plantenbakken in de voortuin. Maar waarom zijn plantenbakken ideaal om te gebruiken voor het huis?

    Door het plaatsen van 1 of meerdere grote plantenbakken wordt uw voortuin de blikvanger van de straat. Het creëren van hoogteverschillen geeft uw tuin een spannend design. U kunt sommige plantenbakken zelfs gebruiken om hoogteverschillen mee op te vangen.

    Plantenbakken in de voortuin

    Bijna iedere voortuin is geschikt voor plantenbakken. Bij elke stijl van woning gaat dit. Een trend die we veel zien is, de witte plantenbakken. Door hun strakke looks passen ze mooi bij de hedendaagse huizen. Combineer ze met mooie siergrassen en siergrind, en u heeft fraaie onderhoudsvriendelijke voortuin. De polyester plantenbak is hiervoor het meest gekozen model. Naast polyester, aluminium of cortenstaal, kunt u ook een klassiek houten bloembak plaatsen in de voortuin of bij de entree.

    houten plantenbakken bij de entree

    Cortenstaal bloembakken in voortuin

    Gaat u liever voor de stoere voortuin? Dan zijn cortenstaal bloembakken voor buiten echt iets voor u. De warme roestkleuren combineren mooi met bladplanten, siergrassen en groenblijvende planten. Ze zijn zelfs zonder bodem verkrijgbaar, waardoor ze ook ideaal zijn voor grotere struiken en bomen.

    Voordelen van een plantenbak in de voortuin

    - Vermindert inkijk vanaf de straat richting de woning
    - Het zijn echte blikvangers, kies opvallend om misschien juist heel ingetogen
    - Maak mooi hoogteverschillen, creëer contrasten en dieptewerking
    - Onderhoudsvriendelijk. Een plantenbak is gemakkelijk in onderhoud

    Maak uw voortuin nog mooier door te spelen met verschillende hoogten en plantensoorten. Plaats hogere plantenbakken achteraan en de lagere vooraan. Hierdoor ontstaat een gelaagd effect wat de voortuin meer diepte geeft. Dit is vooral effectief als er beperkte ruimte is.

    Zorg ervoor dat de grootte van de bakken in harmonie is met de beschikbare ruimte in de voortuin, overdrijf het niet.

    plantenbakken met verlichting in voortuin

    Keerwanden, elke vorm is mogelijk

    Plantenbakken zijn verkrijgbaar in het vierkant, rechthoekig en het rond. Gaat u liever voor een eigen ontwerp of extra grote bloembak? Dan zijn keerwanden van gekleurd aluminium of stoer cortenstaal een goede optie. Hiermee heeft u volledige vrijheid bij het maken van verhoogde borders en plantvakken in uw voortuin.

    Keerwanden zijn verkrijgbaar in hoogten van 20, 30, 40 en 60 cm. Combineer rechte stukken, bochten en hoeken voor spannende effecten. Met de bijbehorende trappen vangt u de hoogteverschillen tussen het huis en de straat op.

    Wist u dat? Een bloembak in de voortuin ook op maat gemaakt kan worden door ons.

    Wilt u meer weten over plantenbakken in de voortuin, een plantadvies of uw voortuin laten aanleggen? Aarzel dan niet en neem vrijblijvend contact op. Tel. +31 (0)85 8770286

    Reacties

    Er zijn nog geen reacties, wees de eerste

    Laat een reactie achter

    Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd

    Account aanmaken

    Door een account aan te maken kunt u het betalingsproces sneller doorlopen, meerdere adressen opslaan, bestellingen bekijken en volgen en meer.

    Account aanmaken

    Recent toegevoegd

    U heeft geen artikelen in uw winkelwagen

    Totaal incl. BTW :€0,00

    Verzendkosten berekenen

    Geen verzendmethoden gevonden voor dit land.