0

Uw winkelwagen is leeg

Totaal: €0,00

Geen producten gevonden...

Plantenbakken met wielen

Plantenbakken met wielen

Een mobiel (horeca)terras? Kies voor plantenbakken met wielen. Natuurlijk ook ideaal als u een kleine tuin of terras heeft en toch wilt genieten van bloemen en planten.

Plantenbakken met wielen voor de kleine tuin

Heeft u een kleine tuin of terras? Een klein terras of balkon hoeft niet saai te zijn. Met bloembakken brengt u groen en sfeer. Een nadeel is dat bloembakken vaak zwaar en niet te verplaatsen zijn. Een handige oplossing is dan om te kiezen voor plantenbakken met wielen. Voor ieder tuinontwerp is er een passende bloembak met wielen; van klassiek hardhout, lichtgewicht polyester of stoer cortenstaal. Bijna alle bloembakken kunnen met verzonken wielen geleverd worden. Bovendien zijn ze mooi weggewerkt onder de bak, u ziet er dus niets van.


Verrijdbare plantenbakken in de horeca

Zeker in de horeca is sfeer en groen belangrijk. Een sfeervol terras bij uw cafe of restaurant werkt omzetverhogend. Ook hier zijn plantenbakken met wielen een uitkomst. Binnen een handomdraai deelt u uw terras opnieuw in. Handig bij een feest of evenement. De keuze in materialen en vormen is zeer gevarieerd. Voor het klassieke terras zijn houten bloembakken mooi, terwijl een strak loungeterras vraagt om strakke aluminium bloembakken met wielen. Zelfs in een eigen huiskleur!

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Wij gebruiken cookies voor analyse, functioneren en persoonlijker maken van de website. Door verder gebruik te maken van de website ga je hiermee akkoord. Melding sluiten meer info »