Menu
  • Incl.Excl.
    BTW
  • 0
    Vragen? +31 (0)85-8770286
    Gratis* bezorging vanaf € 49,-
    Ook plaatsing en montage
    Uw tuinspecialist sinds 2006
    17Mar2023
    Plantenbakken op horecaterras?

    Plantenbakken op horecaterras?

    Door: JeroenReacties: 0

    Meer sfeer met plantenbakken op een horecaterras

    Plantenbakken zijn niet alleen een mooie toevoeging aan de sfeer van een horecaterras, ze hebben ook nog andere voordelen. In dit blogbericht zien we hoe plantenbakken en bloembakken kunnen worden toegepast in de horeca en op horecaterrassen.

    Plantenbakken zorgen groene gezelligheid

    Een van de belangrijkste voordelen van plantenbakken is dat ze de omgeving verfraaien en een aantrekkelijke sfeer creëren. Planten kunnen een kleurrijke toevoeging zijn en kunnen helpen om een aangename ambiance te creëren. Bovendien kunnen planten helpen om de lucht te zuiveren en zorgen ze voor een verfrissende geur. Dit kan de algehele beleving van het restaurant of terras verbeteren en bijdragen aan een positieve sfeer.

    Plantenbakken voor privacy op horecaterras

    Plantenbakken zijn ook een effectieve manier om een scheiding tussen tafels of gebieden te creëren. Dit kan helpen om een bepaalde mate van privacy te bieden en kan ook helpen om het lawaai te verminderen. Door strategisch plantenbakken te plaatsen, kunnen hotels, cafés en restaurants terrassen met verschillende sferen creëren en gasten een unieke ervaring bieden.

    Een aangename sfeer in eigen (huis)stijl

    Een ander voordeel van plantenbakken is dat ze kunnen helpen om de ruimte af te koelen op warme dagen. Planten werpen schaduw en creëren een koelere omgeving, wat vooral op een terras zeer welkom kan zijn tijdens de zomermaanden. Dit kan gasten aanmoedigen om langer te blijven en meer te bestellen. Ook als windbreker is een plantenbak ideaal.

    grote bloembakken op het terras bij een restaurant

    Ten slotte kunnen plantenbakken ook helpen om een bepaald thema of stijlconcept te benadrukken. Een restaurant dat zich richt op de mediterrane keuken kan bijvoorbeeld houten of cortenstaal plantenbakken met olijfbomen of lavendel plaatsen om de sfeer te versterken. Of een trendy brasserie met strakke witte bakken gevuld met fraaie siergrassen. Dit kan helpen om de algehele ervaring voor gasten te verbeteren en kan ook helpen om een onderscheidend merkbeeld te creëren.

    Kortom, plantenbakken zijn een veelzijdige en aantrekkelijke toevoeging aan uw horecaterras. Ze kunnen helpen om de sfeer te verfraaien, de lucht te zuiveren, een scheiding tussen tafels of gebieden te creëren, de ruimte af te koelen en een bepaald thema of concept te benadrukken. Door slim gebruik te maken van plantenbakken kunnen restaurants en terrassen een unieke ervaring bieden aan hun gasten en hun stijlconcept versterken.

    Interesse in plantenbakken op uw horecaterras?
    Bent u geïnteresseerd in een volledig ingericht terras bij uw hotel, café of restaurant? Neem vrijblijvend contact met ons op. Wij staan u graag te woord en bespreken de mogelijkheden met u. Contact opnemen kan via de klantenservice via tel. +31(0)85 - 8770286

    Reacties

    Er zijn nog geen reacties, wees de eerste

    Laat een reactie achter

    Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd

    Account aanmaken

    Door een account aan te maken kunt u het betalingsproces sneller doorlopen, meerdere adressen opslaan, bestellingen bekijken en volgen en meer.

    Account aanmaken

    Recent toegevoegd

    U heeft geen artikelen in uw winkelwagen

    Totaal incl. BTW :€0,00

    Verzendkosten berekenen

    Geen verzendmethoden gevonden voor dit land.