Menu
  • Incl.Excl.
    BTW
  • 0
    Vragen? +31 (0)85-8770286
    Gratis* bezorging vanaf € 49,-
    Ook plaatsing en montage
    Uw tuinspecialist sinds 2006
    08Aug2023
    Witte plantenbakken in de moderne tuin

    Witte plantenbakken in de moderne tuin

    Door: JeroenReacties: 0

    In de moderne tuin zien we steeds vaker het gebruik van plantenbakken. Ze geven een extra dimensie uw tuinontwerp. Door te spelen met kleur creëert u echte blikvangers in uw tuin. Wit is een steeds populairder wordende kleur in de tuin. Ook bij onze bloembakken zien we dat de witte kleur steeds vaker gekozen wordt.

    Trendy! Witte plantenbakken in de moderne tuin

    Wit staat voor eenvoud en minimalisme, twee belangrijke kenmerken in de moderne tuin. Witte plantenbakken vormen een neutrale achtergrond voor de kleurrijke planten, struiken en siergrassen van nu. Het maakt niet uit of u van strakke lijnen of weelderige vormen houdt, witte plantenbakken passen bij verschillende stijlen en soorten planten.

    Witte plantenbakken en beplanting

    Witte plantenbakken zorgen voor een mooi contrast met de kleuren van uw planten. De heldere, witte oppervlakken maken de natuurlijke tinten en bladvormen nog intenser. Denk aan blauwe Agapanthus in een witte plantenbak, of het felgroene blad van siergrassen tegen een stralend witte achtergrond. Dit samenspel van contrasten zorgt voor een interessante en mooie tuin.

    witte plantenbakken DHL logistiek

     

    Materialen en vormen

    Bij de keuze van witte plantenbakken zijn vorm en formaat vaak het belangrijkste. De grote rechte of ronde plantenbakken worden vaak gemaakt van polyester of aluminium. Zowel de plantenbakken van polyester als die van aluminium zijn verkrijgbaar in de kleur RAL9016 verkeerswit. Bent u op zoek naar een speciale vorm, dan zijn de witte kunststof bloempotten van Vondom misschien iets voor u.

    Combineren met witte plantenbakken

    Een geweldige eigenschap van witte plantenbakken is dat ze goed samengaan met moderne tuinontwerpen. Of u nu van minimalistisch design houdt of van strakke vormen, witte plantenbakken voegen altijd een elegante sfeer toe aan de buitenruimte. Ze passen perfect bij moderne meubels, tuinmuren en hedendaagse beplanting, en creëren zo een harmonieus geheel.

    Als u op zoek bent naar een manier om uw moderne (voor)tuin nog mooier te maken, denk dan eens aan witte plantenbakken. Ze spelen met licht, zorgen voor contrast en passen goed in moderne tuinen. Ze voegen een stralend tintje toe aan uw moderne tuin en maken het een plek om te ontspannen en te genieten.

    Reacties

    Er zijn nog geen reacties, wees de eerste

    Laat een reactie achter

    Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd

    Account aanmaken

    Door een account aan te maken kunt u het betalingsproces sneller doorlopen, meerdere adressen opslaan, bestellingen bekijken en volgen en meer.

    Account aanmaken

    Recent toegevoegd

    U heeft geen artikelen in uw winkelwagen

    Totaal incl. BTW :€0,00

    Verzendkosten berekenen

    Geen verzendmethoden gevonden voor dit land.