Menu
 • Incl.Excl.
  BTW
 • 0
  Vragen? +31 (0)85-8770286
  Gratis* bezorging vanaf € 49,-
  Ook plaatsing en montage
  Uw tuinspecialist sinds 2006

  Kantopsluiting in cortenstaal, zink en kunststof

  Wilt u kantopsluiting of hoogteverschillen creëren in uw tuin? Hiermee draagt u bij aan een strak ontwerp van uw tuin. Bij Tuinvoordeel vindt u de juiste kantopsluiting in verschillende formaten en materialen.
  hoogte 65 mm.
  Bekijken
  Ecco products CORE Edge 65 mm. zwart 5 M kantopsluiting
  Ecco products

  CORE Edge 65 mm. zwart 5 M kantopsluiting

  €69,95
  hoogte 100 mm.
  Bekijken
  Ecco products CORE Edge 100 mm. zwart 5 M kantopsluiting
  Ecco products

  CORE Edge 100 mm. zwart 5 M kantopsluiting

  €91,50
  hoogte 150 mm.
  Bekijken
  Ecco products CORE Edge 150 mm. zwart 5 M kantopsluiting
  Ecco products

  CORE Edge 150 mm. zwart 5 M kantopsluiting

  €114,95
  Bekijken
  Ecco products CORE Edge verankeringspin, 5st.
  Ecco products

  CORE Edge verankeringspin, 5st.

  €11,95
  Nieuw
  Bekijken
  Ecco products Multi Profile verankering / piket
  Ecco products

  Multi Profile verankering / piket

  €19,95
  BUITENKANSJE
  Bekijken
  Ecco products Eccoborders Flex
  Ecco products

  Eccoborders Flex

  €104,95 €95,00
  Bekijken
  Ecco products Tree Border boomcirkel
  Ecco products

  Tree Border boomcirkel

  €99,00
  AANBIEDING
  Bekijken
  Bera B-Edge Pro XL 20 cm kunststof borderrand , lengte 15 m.
  Bera

  B-Edge Pro XL 20 cm kunststof borderrand , lengte 15 m.

  €62,95 €49,95
  Toon 97 - 107 van 107

  Wilt u kantopsluiting of hoogteverschillen creëren in uw tuin? Bij Tuinvoordeel vindt u diverse soorten kantopsluiting in verschillende formaten en materialen. Kantopsluiting voorziet in een stevige scheiding tussen verschillende delen van uw tuin. Bij Tuinvoordeel bieden we een breed assortiment aan afboordingen in diverse groottes en materialen. Bekijk dus snel ons assortiment.

  De voordelen van kantopsluiting

  Met kantopsluiting creëert u duidelijke randen in uw tuin, bijvoorbeeld tussen het gazon en het grind. Om te voorkomen dat beide bodembedekkers zich vermengen, is een afboording handig. Bij Tuinvoordeel vindt u kantopsluitingen voor zowel rechte als gebogen randen. Zo kunt u op een creatieve manier uw tuin indelen. Ook is het mogelijk om hoogteverschillen te creëren met de afboording. Hierdoor kunt u aan beide zijden verschillende hoogtes van bodembedekkers aanleggen, wat diepte aan het ontwerp van uw tuin toevoegt.

  Verschillende soorten kantopsluiting

  Bij Tuinvoordeel vindt u de juiste kantopsluiting in diverse formaten en materialen, zoals verzinkt of cortenstaal. Cortenstaal geeft een robuuste, roestkleurige uitstraling, terwijl verzinkte afboordingen een modernere look hebben en wat minder opvallen. Ook zijn er verschillende modellen beschikbaar, zoals rechte platen of afboordingen met een gezette of geplette bovenrand. Op deze manier sluiten onze modellen goed aan op uw smaak. Tot slot vindt u bij ons ook geschikte paaltjes die u kunt koppelen aan uw afboording.

  Plaatsen van kantopsluiting

  Bij het plaatsen van kantopsluiting selecteert u eerst het gebied in uw tuin, bijvoorbeeld het gazon of een bloembed. Graaf een sleuf waarin de afboording geplaatst moet worden. Daarna is het belangrijk om de juiste posities voor de piketpaaltjes te bepalen. De kantopsluiting plaatst u stevig tegen het geselecteerde gebied. Vervolgens koppelt u de afboording aan de piketpaaltjes. Met deze opsluiting kunt u de rand breder laten lijken, wat u gemakkelijk kunt combineren met een kantopsluiting om hoogteverschillen te creëren. Zowel de verzinkte als cortenstaal modellen lenen zich hier uitstekend voor. Het geheel zorgt voor een strakke en verzorgde uitstraling van uw tuin.

  Benodigdheden voor kantopsluiting

  Voor het plaatsen van kantopsluiting heeft u een aantal benodigdheden nodig, die u allemaal vindt in ons uitgebreide assortiment bij Tuinvoordeel. Zo heeft u piketpaaltjes of pinnen nodig om de afboording in de grond te verankeren. De afboording wordt hierlangs geplaatst. Daarnaast kunt u beide zijden van de afboording netjes afwerken. U kunt zelfs overwegen een opsluiting te plaatsen voor een bredere uitstraling van de knoopsluiting. Deze dekt tevens een deel van de gegraven geul af.

  Volledig ontwerp voor uw tuin

  Bij Tuinvoordeel vindt u vrijwel het gehele ontwerp voor uw tuin. Naast kantopsluiting bieden wij stijlvolle en stevige bloempotten aan in strak aluminium of verlichte uitvoeringen. Voor tuininrichting kunt u bij ons terecht voor tuinmuren, keerwanden, parasols en meer. Dankzij ons ruime assortiment kunt u creatief aan de slag met het ontwerpen en inrichten van uw tuin. Wij voorzien u graag van advies en ontwerpideeën!

  Kantopsluiting kopen bij Tuinvoordeel

  Wilt u strakke boderranden creëren in uw tuin? Dan is een kantopsluiting van Tuinvoordeel de beste keuze. Hiermee draagt u bij aan een strak design voor uw tuin. Scheid verschillende bodembedekkers of creëer hoogteverschillen voor een dynamische en verzorgde uitstraling van uw tuin. Bekijk de diverse soorten afboording in ons uitgebreide assortiment en vind gegarandeerd de perfecte aanwinst voor uw tuin. Heeft u vragen over onze producten of service? Neem contact met ons op via telefoon of e-mail en onze specialisten helpen u graag zo snel mogelijk verder.

   

  Veelgestelde vragen

  Wat is kantopsluiting?

  Kantopsluiting (ook wel afboording genoemd) wordt gebruikt in de tuin om gazon, grind en tuinvakken van elkaar te scheiden. Afboording is leverbaar in verschillende materialen; zoals cortenstaal, verzinkt staal en kunststof. Een afboording is gemakkelijk te plaatsen en leverbaar in verschillende hoogten.

  Waarom gebruik je kantopsluitingen?

  Kantopsluiting kunt u gebruiken om gras, grind en plantvakken van elkaar te scheiden. Daarnaast is afboording ook te gebruiken om kleinere hoogteverschillen mee te maken, tot ca. 30 cm.

  Hoe plaats je kantopsluiting?

  Je bepaalt allereerst waar de kantopsluiting zal komen te lopen. Vervolgens graaf je een sleuf. Als u de afboording gebruikt als verhoogde border / plantvak dient minimaal 1/3 van de hoogte onder de grond te zitten. Bij toepassing als opsluiting langs bijv. een grindpad of gazon komt de bovenzijde gelijk met het maaiveld.

   

  Account aanmaken

  Door een account aan te maken kunt u het betalingsproces sneller doorlopen, meerdere adressen opslaan, bestellingen bekijken en volgen en meer.

  Account aanmaken

  Recent toegevoegd

  U heeft geen artikelen in uw winkelwagen

  Totaal incl. BTW :€0,00

  Product filters

  Prijs
  Min: €0
  Max: €2000
  Merken
  Vorm
  Uitvoering