Menu
 • Incl.Excl.
  BTW
 • 0
  Vragen? +31 (0)85-8770286
  Gratis* bezorging vanaf € 49,-
  Ook plaatsing en montage
  Uw tuinspecialist sinds 2006

  Infiltratieputten & kolken

  Infiltratieputten en kolken worden gebruikt om plaatselijk regenwater te infiltreren. Vooral als er geen hemelwaterafvoer aanwezig is, is dit een ideale oplossing.

  Veelgestelde vragen

   

  Wat is een infiltratieput?

  Infiltratieputten zijn ondergrondse buizen die verticaal in de bodem worden geplaatst om regenwater te laten infiltreren. De buis heeft vaak sleuven aan de zijkanten en is open aan de onderkant. Hierdoor het regenwater weg kan infiltreren. Ze zijn een effectieve manier om regenwater te beheren en bij te dragen aan een gunstig grondwaterpeil.

  Waar worden infiltratieputten gebruikt?

  Infiltratieputten worden in de tuin gebruikt om regenwater op te vangen en te laten infiltreren in de bodem. Dit kan helpen om wateroverlast te voorkomen door het regenwater op te vangen en te laten wegzakken in de grond. Hierdoor hoeft het (kostbare) regenwater niet afgevoerd te worden naar het riool. Infiltratieputten worden vaak geïnstalleerd bij opritten en terrassen om het regenwater op te vangen en te laten infiltreren in de bodem. Ze zijn een duurzame en effectieve oplossing voor het beheren van regenwater in de tuin.

  Wat is het verschil tussen een infiltratiekrat en infiltratieput??

  Een infiltratiekrat is vaak groter en geschikt voor grotere hoeveelheden water. Een infiltratieput of kolk wordt eerder gebruikt onder bijvoorbeeld een buitenkraan of voor het afwateren van een klein terrasje

   

  Account aanmaken

  Door een account aan te maken kunt u het betalingsproces sneller doorlopen, meerdere adressen opslaan, bestellingen bekijken en volgen en meer.

  Account aanmaken

  Recent toegevoegd

  U heeft geen artikelen in uw winkelwagen

  Totaal incl. BTW :€0,00

  Product filters

  Prijs
  Min: €0
  Max: €250